uskoro izlaze novi memoari

Ispovijest Pamele Anderson o pet propalih brakova: 'Istinski sam bila zaljubljena samo u jednoga'

19.01.2023 u 10:43

Bionic
Reading

Glumica Pamela Anderson udavala se pet puta, no niti jedan brak nije potrajao. Većinu je okončala nakon manje od godine dana, za jednog se muškarca udavala dva puta, a najdulje je bila s rokerom Tommyjem Leejem s kojim ima dva sina. Taj brak uništila je objava njihove snimke seksa

Pamela Anderson napisala je najnovije memoare u kojima je iskreno progovorila u svojim propalim brakovima. Posebno je naglasila odnos koji je imala s prvim suprugom, Tommyjem Leejem, s kojim je bila u braku od 1995. do 1998. godine.

Iako je sa slavnim rokerom bila vjenčana samo tri godine, s njime ima dva sina, danas 26-godišnjeg Brandona i 25-godišnjeg Brandona. Njihov brak bio je buran i kontroverzan, no Pamela ističe kako se radilo o vrlo lijepom periodu njena života.

'Samo smo željeli imati djecu i biti zauvijek zajedno. Moja veza s Tommyjem možda je bilo jedini period u životu kada sam bila istinski zaljubljena.'

Događaj koji im je presudio bila je objava njihove snimke seksa, nakon koje više nije bilo povratka.

'Ta je snimka uništila naše živote i našu vezu i neoprostivo je da ljudi, i dan danas, misle da mogu profitirati od takvih stvari koje spadaju u kategoriju zločina', rekla je glumica u razgovoru za People.

Njeni memoari, naslova 'Love, Pamela', izlaze krajem siječnja. U njima je otkrila koliko je potresno ovo razdoblje bilo u njezinom životu ispunjenom kontroverzama.

  • +6
Pamela Anderson Izvor: Profimedia / Autor: JP PARIENTE / Sipa Press / Profimedia

'Razvod od Tommyja bio je najteža i najniža točka u mom životu. Bila sam shrvana. Oboje smo bili shrvani zbog onoga što se dogodilo, ali morala sam zaštititi svoju djecu i razvesti se od njega.'

Nakon ovog potresnog razvoda, uslijedila su još četiri neuspjela braka. Pamela se 2006. godine udala za Kid Rocka s kojim je prošla kroz traumatično iskustvo gubitka bebe. Da bi stvari bile gore, nedugo nakon ovog tragičnog događaja, glazbenik je predao papire za razvod i okončao brak 2007. godine.

Iste godine udala se za proslavljenog igrača pokera Ricka Solomona, od kojeg se također razvela u roku od godine dana. Zanimljivost je da su Pamela i Rick ponovno stupili u bračne vode 2014. godine te se ponovno razveli za manje od godine dana! Bio je to iznimno kontroverzan brak u kojem je Solomon u medije plasirao razne optužbe na račun supruge zbog čega je Pamela tražila da mu sud odredi mjeru zabrane prilaska.

Posljednje vjenčanje lijepe 55-godišnjakinje zbilo se na Badnjak 2021. godine, no i taj brak trajao je kratko, tek 13 mjeseci. Pamela se tada vjenčala za svog tjelohranitelja Dana Hearsta, uslijed pandemije koronavirusa i lockdowna.

izljev nježnosti

[FOTO] Pamela Anderson sa sinom Dylanom Leejem kojeg je dobila u braku s legendarnim rokerom uputila se na večeru

Pogledaj galeriju

Od svih propalih brakova, Pamela priznaje kako dobre odnose gaji jedino sa svojom prvom ljubavi Tommyjem, prvenstveno zato što imaju zajedničku djecu.

'Čujemo se svako toliko. Tommy je otac moje djece i na tome ću biti vječno zahvalna', zaključuje glumica.