IZAZIVA LJUBOMORU

Pamela Anderson otkrila pikantne detalje iz svog intimnog života

26.07.2018 u 17:08

Bionic
Reading

Pamela Anderson nedavno je komentirala svoja iskustva s grupnim i seksom utroje

Za Dazed magazine 51-godišnja Pamela Anderson poznata po naslovnicama Playboyja i ulozi u seriji 'Spasilačka služba' otkrila je svoja iskustva s grupnim seksom.

'Nikad nisam sudjelovala u seksu utroje ili grupnom seksu, a da mogu reći kako je u pitnju bilo pozitivno iskustvo. No, o ukusima se ne raspravlja. Svi moji ljubavnici jednostavno su bili previše ljubomorni. Osim jednog koji je maštao da me vidi s drugom ženom. Zvuči primamljivo, no ja sam preveliki romantik. Ne uživam u seksu bez ljubavi i predanosti. Seks nije samo gibanje ili da se pravimo važni, već je dio intime i dijeljenja tajni', rekla je Pamela Anderson.

  • +2
Pamela Anderson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pamela Anderson trenutno je u vezi s Adilom Ramijom s kojim se upoznala u veljači, 2017. Bila je vjenčana za Ricka Salomona, Kid Rocka i Tommyja Leeja. Zadnji brak joj je pukao 2015.

Na pitanje kako se nosi sa svojim statusom seks simbola, Pamela Anderson odgovorila je da nema gore stvari od toga da vas muškarci stave na pijedestal jer vas to izolira i čini usamljenima.

'Kad muškarci misle da ste savršeni, to ih čini nesigurnima, pa traže pažnju negdje drugdje. Ja samo želim šetati, držati se za ruke, ljubiti, smijati se i voljeti. No, neki muškarci strahuju od toga da se prema meni odnose kao prema normalnoj ženi', zaključila je Pamela Anderson.

  • +6
Pamela Anderson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zvijezda 'Spasilačke službe' komentirala je kako novac ne može kupiti ljubav. Također je dodala kako je čula da mnoge osobe prolaze kroz 'aseksualno' razdoblje, te nagađa kako je to možda posljedica tehnološkog doba u kojem živimo i straha od bolesti.

'Biti ljubavnica ili ljubavnik je biti ranjiv, pogotovo za osjećajne osobe. Takvi ljudi zarone duboko i lako mogu pasti u depresiju, dok drugi jednostavno strahuju od ljubavi. Dijelimo svoju dušu s onima s kojima dijelimo tijelo i to može biti zastrašujuće. Ne postoji povezanost s računalom ili pri gledanju raznih tijela kako bi se uzbudili. Opasno je vrijeme za dobar seks. Svi moramo raditi na tome da sačuvamo svoje ljudske veze – jači smo u paru', zaključila je Pamela Anderson.

Pamela Anderson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia