TEŽAK PERIOD

Pamela Anderson nakon prekida okrenula novu stranicu u životu

12.07.2019 u 16:00

Bionic
Reading

Kako je otkrio izvor blizak britanskom Daily Mailu, Pamela Anderson je, nakon što je ostavila nasilnog francuskog nogometaša, napokon uživa u životu

Prošlog je mjeseca 52-godišnja nekadašnja zvijezda serije 'Spasilačka služba', Pamela Anderson zbog nasilnog ponašanja, ali i jer ju je varao i vodio dvostruki život, ostavila 33-godišnjeg nogometaša francuskog Marseillea, Adila Ramija.

Prema njezinim tvrdnjama, Rami je bio poprilično nasilan, često joj gotovo lomeći ruke kako bi ju kontrolirao, no nogometaš sve njezine optužbe odbacuje. Tek sada, nekoliko tjedana nakon svih zbivanja, Pamela Anderson uspjela je 'stati na svoje noge' i krenuti dalje. Od svega je izgubila pet kilograma, a svojim je bližnjima priznala kako je spremna za novu ljubav. Navodno joj ne nedostaje ni udvarača, među kojima je rusko-britanski mogul Evgenij Lebedev.

'Pamela je krenula dalje i sretnija je no ikada, otkako se oslobodila Ramija i njegove obitelji i njihove posesivnosti i sebičnosti. Oni jednostavno brane ruku koja ih hrani, stoga ne čudi da su na njegovoj strani. Za nju će biti lako zaboraviti ga, jer ga, na kraju, nikada nije dobro ni poznavala. On je samo isprazan čovjek prepun laži.

  • +2
Pamela Anderson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Čak i majka njegove djece ne želi sve to priznati jer je navikla da je on financira i plaća za sve. Pameli njegov novac nije potreban', otkrio je izvor blizak poznatoj glumici.

Iako se njihova veza činila idiličnom, te javnost nije imala pojma kakva je narav poznatog nogometaša, sve se doznalo prošlog mjeseca kada je Pamela Anderson na svom Instagramu objavila kako je otkrila da joj je Rami nevjeran te da puno vremena provodi sa svojom bivšom djevojkom, majkom njegovo dvoje djece, Sidonie Biemont.

'Za njega je Pamela bila trofej kojim se hvalio uokolo. Ona je nakon prekida izgubila pet kilograma i sretna je zbog toga. Pretpostavljam da je najlakši način za gubitak kilograma slomljeno srce, a njezino će uskoro zacijeliti', priznao je izvor.

O njegovom nasilnom ponašanju Pamela je već progovorila, otkrivši kako joj je trebalo šest mjeseci da otiđe kod doktora. 'Kada mi je dohvatio ruke, osobito moju desnu, stiskao je dok nisu kvrcnule. Trebalo mi je šest mjeseci da otiđem kod liječnika. Nisam mogla reći da me je ozljedio, pa sam rekla da patim od artritisa. Ipak, rekla sam njegovoj sestri koja mi je rekla da budem strpljiva, da se on mijenja.'