IZLAZI PRLJAVO RUBLJE

Pale teške optužbe: Ni tri mjeseca od smrti Matthewa Perryja klupko se počelo odmotavati

11.01.2024 u 19:31

Bionic
Reading

Ne samo da je tijekom života imao problem s ovisnošću, zvijezda 'Prijatelja', prema riječima izvora bliskih pokojnom Matthewu Perryju sada tvrde kako je posljednjih godina imao ispade, u kojima su najgore prolazile njemu bliske žene, koje je, kažu, fizički napadao

Ni tri mjeseca od smrti Matthew Perry ponovno je glavna tema svjetskih medija, a ovoga puta u fokusu nije uzrok njegove smrti, kao ni ovisnosti s kojima se godinama borio, već njegova nasilnička strana.

Prema pisanju Daily Maila, zvijezda 'Prijatelja' posljednjih je godina svog života fizički napao nekoliko žena, među kojima je bila i njegova bivša zaručnica Molly Hurwitz.

Izvori bliski pokojnom Perryju anonimno su istupili u javnost s izjavama koje su odjeknule svijetom, osobito nakon što je otkriveno kako je Molly Hurwitz gađao stolićem nakon što ga je 2021. suočila s time da je vara.

Velika svađa navodno se odigrala na samo Valentinovo, nakon što je Hurwitz otkrila da je kupio poklon nekome koga je upoznao na aplikaciji za spojeve, te ga je s time suočila.

tihi oproštaj

Cvijeće, crteži i ostali darovi: Dirljiv prizor ispred kuće Matthewa Perryja

Pogledaj galeriju

'Gađao ju je stolićem za kavu i rekao joj da je luda. Mrzio je to što ga je ostavila i imao je strašnih problem.'

Isto tako navodno je svoju njegovateljicu Morgan Moses gurno u zid i potom bacio na krevet dok je u ožujku 2022. proživljavao jedan od svojih bijesnih slomova. Nakon toga Morgan je dala otkaz i prekinula svaki kontakt s njim.

'Morgan više nije htjela raditi s njim nakon što je Matthew doživio užasan slom živaca te nije mogao kontrolirati svoje emocije. Strahovao je da će biti napušten', otkrio je izvor.

Ove izjave njemu bliskih ljudi zapravo najbolje oslikavaju koliko su posljednje godine života Matthewa Perryja bile problematične, a otkriveno je i kako, iako je isticao da je 'napokon čist', to zapravo bila velika laž. Kako je utvrđeno i nakon njegove smrti, on je i tada u tijelu imao razno raznih supstanci.

Priča se i kako je samo na rehabilitaciju i liječenje tijekom godina potrošio oko 9 milijuna dolara, no ni to mu nije pomoglo da se vrati na pravi put.

Tako je, navodno, putem aplikacija za spojeve upoznao razne mlade djevojke koje su mu potajice dostavljale u njegovu vilu razne lijekove, među kojima je bio i Oxycontin.