kreacija u rimskom stilu

Glamurozna i zavodljiva: Nikolina Pišek u 'Masked Singeru' zablistala u korzetiranoj haljini Matije Vujice

11.03.2023 u 21:20

Bionic
Reading

Na RTL-u je krenuo najraskošniji i najtajanstveniji televizijski show uživo, a ulogu voditeljice u drugoj sezoni dobila je dama koja se uvijek se nađe na listi najseksi i najbolje odjevenih poznatih Hrvatica. Na sceni se pojavila u kreaciji dostojnoj svjetskim zvijezdama

Ususret dodjeli Oscara gdje će dominirati najglamuroznija izdanja, Nikolina Pišek je izabrala jednu takvu i to s potpisom jedne od naše najcjenjenije dizanjerice, Matije Vuice koja nam je otkrila pokoji detalj.

'Za show za odijevanje zadužen Petar Trbović a s obzirom da surađujemo dugi niz godine isto kao i s Nokolinom, bilo je logično da to bude trio fantastikus. Riječ je o haljini korzetiranoj haljini iz moje zadnje kolekcije, koja je zlatno srebrne boje s oblicima koji podsjeću na rimski stil. Nadopunjena je s dva duga svilena isplisirana detalja. Budući da je cijeli show kostimiran ti detalji podižu priču', rekla je Matija za tportal.

Nikolina je više puta zabljesnula u kreacijama domaće dizajnerice, bilo da ih je pronijela na njezinoj reviji ili ih je nosila na javnim događajima, a koje joj savršeno pristaju. Kako je to slikovito opisala u jednoj od svojih objava na Instagramu 'kad Matija uzme stvar u svoje ruke, svi moji modni snovi postaju stvarnost'.

  • +5
Nikolina Pišek Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL