što će učiniti

Meghan Markle tijekom svog boravka u palači pisala je dnevnik: Hoće li otkriti desetljećima čuvane kraljevske tajne?

31.08.2022 u 12:20

Bionic
Reading

Supruga princa Harryja ponovo je uspjela podići prašinu i to samo jednom rečenicom. U posljednjem bombastičnom intervjuu otkrila je da je tijekom svog boravka u palači svakodnevno pisala dnevnik, a dala je i naslutiti da su u njemu mnoge informacije koje se članovima dvora ne bi svidjele

Tijekom tri godine, koliko je na kraju provela u Londonu, Meghan Markle stekla je mnoga neugodna iskustva, a posebno unutar kraljevske palače, koja je bila njezina glavna poslovna rezidencija. Budući da joj je nedostajalo socijalnih kontakata, vojvotkinja je vodila dnevnik, u kojem je pisala sva svoja zapažanja i osjećaje.

Otkrila je to u svom posljednjem intervjuu za The Cut, a kada je rekla da je prilikom posljednjeg posjeta Velikoj Britaniji pokupila neke od osobnih stvari iz Frogmore Cottagea, gdje je živjela s princem i tada tek rođenim Archiejem.

Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Sportify / Ferrari / Profimedia

'Kad sam se vratila i zapravo vidjela što sam pisala, bila sam jako iznenađena. Zar je to stvarno ono što sam pisala u dnevniku?' otkrila je novinarki.

Osim toga, kazala je da je bila presretna kada je napustila kraljevstvo te da je trajni mir pronašla u SAD-u. Najviše ju je ljutilo što joj suprugova obitelj nije dozvolila da uz kraljevske angažmane obavlja svoje poslovne projekte, dok je nekim drugim članovima monarhije to bilo dozvoljeno.

Bliski ljudi Meghan i princ Harryja rekli su za medije da bi bili jako iznenađeni da ona ne napiše knjigu od svojih zapažanja iz palače.

'Imala je dovoljno vremena da u palači nauči mnogo, da upije mnogo tajni, da čuje informacije koje se desetljećima kriju od javnosti, a koje bi istovremeno donijele mnogo štete i sramote kraljevskoj obitelji. Istovremeno bi Meghan na tome zaradila dobar novac', rekla je Margaret Holder, autorica knjige o princezi Diani.

Isto tako dodala je: 'Za Meghan bi to bila dobra osveta svima onima koji se nisu prema njoj lijepo ponašali i zadala bi težak udarac sistemu koji nije mogla razumjeti i nije željela prigrliti'.

U intervjuu je Meghan jasno naglasila da nikada nije potpisala nikakav ugovor s kraljevskom obitelji koji je sprječava od razgovora i iznošenja činjenica u javnost.