vrijeme za uživanje

Ovog se vikenda slavilo u mnogim domovima, a poseban povod imale su Korana Gvozdić i Antonija Mišura Sandrić

23.05.2022 u 15:03

Bionic
Reading

Proteklih dana u domovima naših poznatih se slavilo. Severina je tako feštala na krštenju nećaka, a Korana Gvozdić i Antonija Mišura Sandrić bile su u rođendanskom raspoloženju. Naravno, sve se to obznanilo i pokazalo pratiteljima na društvenim mrežama

Bivša košarkašica Antonija Mišura Sandrić dočekala je svoj veliki dan još prošlog četvrtka, no ove subote je imala zabavu s prijateljicama u jednom šibenskom kafiću. Popularna Šibenčanka će 34. rođendan zauvijek pamtiti jer joj je to prvi s oboje njezine djece - dvogodišnjom Tarom i petomjesečnim Noelom.

Podsjetimo, od sportske karijere se oprostila prije tri godine, kad je ostala trudna sa kćerkicom Tarom, no i dalje je nazivaju jednom od najljepših košarkašica svih vremena. Prošlog četvrtka je imala proslavu sa svojom obitelji, kada je objavila fotografiju sa sinčićem i kćeri. Inače, od 2015. godine je u braku s košarkašem Markom Sandrićem.

Svečano je bilo i u domu diplomirane ekonomistice i nekadašnje voditeljice i modela Korane Gvozdić i komičara Ivana Šarića koji je proslavio rođendan. Njegova draga mu je uputila najljepše riječi na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira s njihovim sinčićem Oliverom.

'Kad moji muškarci zaredaju rođendane… prvo mali, pa veliki. Ljubavi, divno je stariti uz tebe, gledati te u svim tvojim fazama života, a pogotovo zadnjih godinu dana gdje je ova mala pikula izvukla najbolje iz tebe. Sretan ti rođendan!', poručila je. Jedan od omiljenih domaćih parova nedavno je viđen na prosvjedu.