veselo i emotivno

Korana Gvozdić i Ivan Šarić napravili slavlje za pamćenje: Pogledajte kako je izgledalo na prvom rođendanu njihovog Olivera

25.04.2022 u 14:12

Bionic
Reading

Zadarski komičar i nekadašnja voditeljica jedan su od omiljenih domaćih parova. Svaka njihova 'privatna' objava na društvenim mrežama izazove oduševljenje, a proteklog vikenda sve su razveselili brojnim snimkama i fotografijama s veselice povodom obilježavanja velikog dana njihovog nasljednika

U idiličnom, modernom objektu u Sesvetskoj šumi (napravljenom za razne proslave i evente), uz mnoštvo plavo bijelih balona, obiteljskih fotografija, velike torte s macaronsima i ostalih finih delicija, uživajući u društvu obitelji i prijatelja Ivan Šarić i Korana Gvozdić proslavili su prvi rođendan svog sina Olivera. Ponosna mama sve je pokazala onima koji je prate na Instagramu.

Podsjetimo, dječak je stigao kao kruna njihove osmogodišnje ljubavi, a maleni je bio prijevremeno rođena beba. Rodio se 13. travnja, no sretnu su vijest neko vrijeme par je odlučio zadržati za sebe i svoje najbliže. U jednoj od objava na Instgaramu Korana je kasnije pisala o duljem razdoblju koje su ona i Oliver morali provesti u bolnici nakon poroda.

Za RTL Exkluziv su svojedobno progovorila o tome kako su ona i komičar sinu izabrali ime. 'Išli smo s tim da nam je nekako pasala riječ gospodin uz Oliver Šarić', kazala je tada Korana i dodala kako je riječ o internacionalnom imenu pa smatra da neće biti problem oko izgovaranja njegovog imena ako jednog dana ode u svijet.

Korana Gvozdić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram