PRESLATKO!

Korana Gvozdić u emotivnoj objavi: 'Sve bi opet ponovila kad bih znala da će nam biti ovako'

14.03.2022 u 15:06

Bionic
Reading

Diplomirana ekonomistica i nekadašnja voditeljica i model Korana Gvozdić i njezin zaručnik, komičar Ivan Šarić dobili su sina u travnju prošle godine. Njihov sinčić bio je prijevremeno rođena beba, zbog čega su proživjeli i mnoge teške trenutke, strepeći nad njime. Od tada ne skrivaju koliko im je legla uloga roditelja, a svog dječaka rado pokazuju na Instagramu

Njihova priča dirnula je javnost. Podsjetimo, Korana Gvozdić je ranije na društvenoj mreži progovorila o preuranjenom porođaju i rasplakala svoje pratitelje. Kako je rodila za vrijeme pandemije te zbog takve situacije vanjski posjeti nisu bili dozvoljeni, pa je sa svojim dječakom mogla biti svega 10 do 15 minuta na dan dok je bio na Intenzivnom odjelu.

Prvi tjedni bili su im poprilično izazovni s obzirom na to da su ih morali provesti u bolnici, a kada su Korana i mališan u konačnici sretno stigli kući, njihova obiteljska idila ne prestaje. 'Sve bi opet ponovila kad bih znala da će nam biti ovako. Tako malih a tako velikih 11 mjeseci je iza nas… Sreća i ljubav je to!', poručila je u najnovijoj objavi bivša voditeljica.

Inače, Gvozdić i Šarić zajedno su od 2012. godine, a nakon četiri godine veze zaručili su se u Grčkoj. Slove kao jedan od najstabilnijih i najatraktivnijih domaćih parova, a dijete im je stiglo kao kruna njihove velike ljubavi.

  • +3
Korana Gvozdić Izvor: Cropix / Autor: Dragan Matic / CROPIX