BOGATAŠI IZ LONDONA

Ovog rujna 'Upoznajte Ruse' na FOX- u

14.02.2014 u 15:11

Bionic
Reading

Ovog rujna FOX vas poziva da zavirite u izvanredni svijet prepun luksuza, raskoši, ekskluzivnih zbivanja i privatnih letova u seriji 'Upoznajte Ruse'. Ova serija u kojoj nema tajni daje vam ekskluzivni pristup prekrasnom svijetu izabranih, imućnih Rusa, Ukrajinaca i ostalih bogataša iz zemalja bivšeg SSSR-a koji žive u Londonu. Serija 'Upoznajte Ruse' premijerno će biti prikazana na televiziji FOX

Proteklih se godina mnogo govorilo o Rusima koji žive u Londonu i stilu njihova života, ali tom svijetu dosad nije bila posvećena dokumentarna serija i to se promijenilo zahvaljujući seriji 'Upoznajte Ruse'.

Ruska revolucija odvija se na pragu Ujedinjenog Kraljevstva. Procjenjuje se da u Londonu trenutačno živi 300.000 Rusa, a dio njih izrazito je imućan. Ova serija gledateljima će omogućiti dosad neviđeni pogled u srce fascinantnog, glamuroznog, superbogatog svijeta za koji smo znali da postoji, ali nikad ga nismo imali prilike vidjeti. Od megabogataša do prekrasnih zaljubljenika u modu, od organizatora luksuznih zabava do najpopularnijih imanja i privatnih škola, 'Upoznajte Ruse' serija je koja će predstaviti rusku scenu u Londonu. Gledatelji će imati prilike vidjeti zapanjujuće protagoniste nevjerojatnih životnih priča, uključujući i megabogatog financijskog stručnjaka koji je postao kolekcionar umjetnina, rusku Victoriju Beckham i njezina supruga nogometaša te ruski supermodel.

Svaki nastavak ima drukčiju tematiku s naglaskom na razna područja njihovih fantastičnih života: modu, obitelj, sve što roditelji žele priuštiti svojoj djeci te njihove težnje u budućnosti. Rusi postaju dio britanskog društva, a serija 'Upoznajte Ruse' proučit će njihov prijelaz u englesko visoko društvo i istražit će njihove različite stavove prema bogatstvu i važnosti uspjeha.

To je ruska bajka s iznimkom. Serija 'Upoznajte Ruse' opisuje nevjerojatnu kulturološku eksploziju i fenomen, daje nam uvid u predivan svijet Rusa u Londonu.

Serija 'Upoznajte Ruse' Ricochetov je proizvod (tvrtka kompanije Shed Media). Laurence Turnbull i Joanna Ball izvršni su producenti, a program je režirala Emma Walsh s Lisom Cox na čelu produkcije. Seriju je otkupila Nicole Streak, ovlaštena urednica FactualEntertainmenta FIC Europe. 'Upoznajte Ruse' prva je FOX-ova isključivo europska serija britanskih producenata u povijesti ovoga kanala koji i dalje donosi domišljate zabavne sadržaje kojima dopire do široke publike.

Ovoga rujna na FOX-u ne propustite premijeru serije 'Upoznajte Ruse'.