velika romantika

Ovo su neke od najljepših zaruka: Slavni otvoreno o svojim najintimnijim trenucima

07.04.2018 u 08:26

Bionic
Reading

Zaruke su jedan od najromantičnijih činova ljubavi u životu svakog para. Muškarac koji se priprema kleknuti pred svoju odabranicu tog dana osjeća veliku tremu, a nekada baš zbog toga sve bude posebno. Evo primjera nekih od najljepših prošnji u svijetu showbiza

Bilo da se radi o klišeju s posutim ružinim laticama i gomilom svijeća ili pak javnoj prošnji na stadionu, jedno je zajedničko svima koji trebaju kleknuti pred nekoga - nestrpljenje, trema i strah od odgovora koji slijedi. Sve to prošli su i brojni poznati glumci, pjevači i sportaši koji su s ponosom ispričali kako su izgledale njihove zaruke.

Najromantičnije zaruke u svijetu poznatih

Princ Harry i Meghan Markle

Iako su zaruke objavili pred očima cijeloga svijeta, pokazavši se 27. studenog prošle godine u vrtovima Kensingtonske palače, kako to nalaže kraljevska tradicija, sam čin prošnje ipak je bio mnogo intimniji i suzdržaniji. U svom prvom televizijskom intervjuu par je ispričao kako se sve odvilo.

Meghan Markle i princ Harry - zaručničke fotografije Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Bila je to ugodna večer koju smo proveli doma. Pekli smo piletinu i pripremali večeru. Bilo je to nevjerojatno iznenađenje i sve je bilo jako romantično i slatko. Kleknuo je', ispričala je Meghan Markle, a njezin princ dodao kako je to bio vrlo poseban trenutak u kojem su sudjelovali samo njih dvoje.

  • +14
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: TOBY MELVILLE

Kanye West i Kim Kardashian

Prije pet godina zaručili su se reper Kanye West i reality zvijezda Kim Kardashian. Bilo je to ogromno iznenađenje koje je Kanye spremao danima i sve držao u strogoj tajnosti. Povodom njezina 33. rođendana par je otputovao u San Francisco te je slavni glazbenik unajmio cijeli stadion AT&T Park. Kada su stigli na travnjak, Kanye je kleknuo, a na ogromnom ekranu dao je ispisati natpis 'Molim te, udaj se za mene'.

Sve je pratio i glazbeni orkestar koji je bio u pozadini. Emocije se nisu mogle sakriti, a nakon što je Kim izrekla da, na stadion je izašla i cijela njezina obitelj. Slavlje se nastavilo u restoranu do dugo u noć.

Kanye West i Kim Kardashian - zaruke Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Joe Manganiello i Sofia Vergara

Glumcu Joeu Manganiellu, koji je glasio za jednog od velikih holivudskih zavodnika, dugo je trebalo da susretne onu pravu, no kada je upoznao Sofiju Vergaru, znao je da je pravo vrijeme za ulazak u bračnu luku. Zaljubljeni Joe stoga je nakon nekoliko godina veze pripremio savršenu prosidbu zbog koje je bio izuzetno nervozan.

'Smislio sam cijeli govor na španjolskom jeziku i zato sam bio nervozan. Zadnja stvar koju želite zeznuti tijekom prosidbe je španjolski dok pred vama stoji Kolumbijka. Samo jednom dobijete priliku to napraviti, stoga to zaista mora biti dobro. Zato se sve mora dobro isplanirati', objasnio je markantni glumac koji je svoju današnju suprugu zaprosio tijekom odmora na Havajima.

Nick Cannon i Mariah Carey

Iako nisu uspjeli sačuvati bračnu sreću, njihove zaruke i danas su sinonim velike romantike. Zapravo, Cannon je zaprosio Mariah dva puta. Prvi put sve se odvilo u njezinu stanu na Manhattanu, na vrhu zgrade s pogledom na cijeli New York. Dijamantni prsten sakrio je u vrećici bombona, što je razveselilo i šokiralo popularnu pjevačicu.

Nekoliko dana kasnije Nick je svojoj voljenoj ponovno postavio pitanje hoće li se udati za njega. 'Zapravo je to bila neka vrsta otmice, jednostavno me prisilio da odemo na vožnju helikopterom i tada me ponovno zaprosio', objasnila je pop diva u jednom od svojih intervjua.

Ludacris i Eudoxie Mbouguiengue

Poznati američki reper i glumac svoju je današnju suprugu zaprosio na iznimno kreativan način, zbog čega ga ona nije mogla odbiti ni da je željela.

Zajedno su otputovali u Kostariku privatnim avionom, a na mjestu gdje su trebali sletjeti dao je na travu bijelim sprejem ispisati sudbonosno pitanje. Vidjevši to, Eudoxie je skoro zaplakala i naravno odgovorila potvrdno. 'Smatram se izuzetno kreativnim i romantičnim čovjekom. U ovako nečemu pogotovo morate paziti da sve bude perfektno. To je pitanje koje iščekuje svaka djevojka i zato se zaista morate potruditi. To je nešto što se pamti do kraja života', objasnio je Ludacris.