BRIŽAN SUPRUG

Emotivni Igor Kojić o Severini: 'To je moja prva ljubav'

09.03.2018 u 11:42

Bionic
Reading

Supružnici Igor Kojić i Severina već dvije godine u sretnom su braku i ne kriju koliko su zaljubljeni. Povodom jučerašnjeg Dana žena brižni Igor poručio je našoj pjevačici kako je ona njegova prva ljubav

Iako u prošlosti možda nije imala sreće u ljubavi, Severina je sa suprugom Igorom Kojićem pronašla sve što je ikad tražila. Ne krije zato koliko je sretna posljednje dvije godine, otkako mu se zaklela na vječnu ljubav.

No osjećaje ne krije ni njezin 15 godina mlađi Igor koji joj, kada god mu se ukaže prilika, pokaže koliko je voli. Jedna od takvih prilika bio je i jučerašnji Dan žena, kad joj je posvetio poznatu pjesmu 'Moja prva ljubav' rock benda Haustor, koju i danas mnogi smatraju jednom od najljepših ljubavnih pjesama s ovih prostora.

Moja prva ljubav! #srecan8mart #familytime

Objavu dijeli Igor Kojić (@igorkojic)

Emotivna poruka supruzi da niti jedna prije nje nije uspjela osvojiti njegovo srce oduševila je nevjerojatnih 75 tisuća obožavatelja koji su u komentarima ustanovili kako su Sevka i Igor jedan od najljepših domaćih parova. Osim toga, neki su Kojiću poručili kako mu Severina mora ostati i zadnja ljubav.

Objavu dijeli Igor Kojić (@igorkojic)

Severina i Igor Kojić Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL