kako se vama čini?

Ovo će vas nasmijati: Zoran Šprajc šali se na svoj račun, stižu mu zanimljivi komentari

19.10.2021 u 10:27

Bionic
Reading

U ponedjeljak se obilježio Svjetski dan kravate, a jedan od naših najpopularnijih televizijskih urednika i voditelja odlučio se na društvenoj mreži našaliti na temu svog outfita za emisiju RTL Direkt. Odmah je krenula lavina komentara znanih i neznanih sljedbenika

'Kako uskladiti košulju, kravatu i sportsku jaknu? Eto tako, nikako', našalio se na svoj račun Zoran Šprajc. Okinuo je selfi na kojoj ga se može vidjeti u sportkoj jakni, bijeloj košulji i crnoj kravati s bijelim točama. U hashtagovima je naznačio da se sprema za vođenje RTL Direkta i 'modni pavijan'. Naravno, odmah su krenuli svakakvi komentari.

Prva se oglasila njegova kolegica s RTL-a, Marijana Barinić. Poručila mu je da je 'mladić sa stilom'. 'I takav ćeš sada voditi emisjiu…cccc', napisao mu je Enis Bešlagić. 'Za starca, solidno', 'Ovo ti je baš koma, ti si za finije nijanse', 'Ako se ugodno osjećate u tome, to je najbitnije', 'Zaštitar look', 'Vi ste gospodin, kako god vas čovjek vidi', pisali su mu neki od pratitelja.

I ranije se Šprajc znao našaliti na temu odjeće. 'Ako se pitate zašto svi naši voditelji imaju savršeno izglačane košulje to je zato jer se prije emisije opuštam peglajući košulje a kad popeglam svoje peglam sve redom', napisao je prije točno godinu dana.

  • +3
Zoran Šprajc Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL