UŽIVAJU U ZAGREBU

Ovo će biti ljeto za pamćenje: Leona Paraminski s kćerkicom Liv stigla u Hrvatsku

20.06.2022 u 08:56

Bionic
Reading

Prije nešto više od mjesec dana Leona Paraminski je sa suprugom Tinom Komljenovićem obilježila desetu godišnjicu braka, a sada se pohvalila i da je napokon s kćerkicom Liv stigla iz Amerike kao i da će ljeto provesti upravo ovdje

'Naše hrvatsko ljeto...' Napisala je to ispod fotografije snimljene u zagrebačkom Art Parku, hrvatska glumica s američkom adresom Leona Paraminski. Iako već godinama sa suprugom Tinom Komljenovićem živi u Kaliforniji, Leona koristi svaku priliku da posjeti prijatelje i obitelj, a sada joj se pridružila i njezina mezimica Liv.

Leona Paraminski odjevena u ružičastu haljinu, sa sunčanim naočalama na licu i visoko podignutim repom, nasmijana je gledala u svoju ljepoticu, koja se sigurno smjestila u majčinom naručju.

Malena Liv kruna je ljubavi Leone Paraminski i Tina Komljenovića, koju su dobili u rujnu prošle godine, a o svojoj borbi da se ostvari i kao majka poznata je glumica i otvoreno govorila.

  • +2
Leona Paraminski Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL

Inače, Leona i Tin vjenčali su se prije deset godina na intimnoj ceremoniji na karipskom otoku Santa Lucia, gdje su imali tek dva svjedoka. Čak ni kiša koja je tada padala nije omela veselje zaljubljenog para. 2014. godine par je donio zajedničku odluku da zbog poslovne ponude koju je dobio njezin suprug, spakiraju kofere i presele u Santa Barbaru, gdje i danas žive.