moćna žena

Ove činjenice o lijepoj Kolumbijki sigurno niste znali

06.08.2017 u 15:34

Bionic
Reading

Sofia Vergara planetarnu je popularnost stekla ulogom u seriji 'Moderna obitelj'. Kolumbijska glumica krenula se probijati iz skromnih krajeva, a danas je jedna od najplaćenijih glumica na američkoj televizijskoj sceni te je 2014. bila rangirana i na Forbesovoj ljestvici najmoćnijih žena. Ovo su neke činjenice o njoj koje niste znali

1. Prelijepa Sofia Vergara rođena je u Kolumbiji, u kojoj je mogla ostvariti vrlo zavidnu glumačku karijeru u tamošnjim sapunicama, međutim 90-ih se odlučila preseliti u Miami. Njezina je obitelj ipak odlučila živjeti u Kolumbiji iako je njezin stariji brat ubijen tijekom pokušaja otmice.

2. Ono što rijetki znaju to je da je Sofia prvotno upisala studij stomatologije na sveučilištu u Kolumbiji te je i studirala tri godine, nakon čega je uslijedila prva veća pauza zbog angažmana u jednoj od popularnih sapunica, 'Acapulco'. U to vrijeme samo su je dva semestra dijelila od diplome, ali odustala je od studija da bi nastavila karijeru u svijetu zabave. Iako je napustila fakultet i nikada nije postala zubarica, dentalna joj je higijena i dalje jako bitna. 'Opsjednuta sam i moj sin misli da sam luda jer ga vodim na čišćenje zubnog kamenca svaka tri mjeseca', rekla je jednom prilikom glumica.

3. Trenutno je u vrlo sretnom braku s Joeom Manganiellom, za kojeg se udala prije dvije godine. Kada je imala samo 18 godina, glumica je prvi put stala pred oltar sa svojom srednjoškolskom ljubavi Joeom Gonzalezom, s kojim je dobila danas 22-godišnjeg sina Manuela. Za njezina dva braka zna gotovo cijeli svijet, međutim manje je poznato to da je 2005. imala i kratku avanturu s glumcem Tomom Cruiseom, kada je radila na filmu 'Četiri brata'. Romansa je navodno pukla jer se ljepotica bojala scijentologije u koju je Cruise već dug niz godina vrlo intenzivno uključen. 

#thebreakers2015❤️❤️❤️

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

4. Prije 17 godina ovoj je ljepotici dijagnosticiran rak štitnjače. Nakon što se podvrgla operaciji smetnja je uklonjena, a štitnjača izvađena. Tijekom tog perioda Sofia nije bila u javnosti, već se bavila svojim zdravljem te je tek kasnije progovorila o tome koliko joj je to promijenilo život. 'Kada vam kažu da imate rak, počnete paničariti, međutim sada je sve u redu i ožiljci mi ne smetaju', rekla je svojedobno 44-godišnjakinja.  

5. Možda će zvučati vrlo čudno s obzirom na to da je odrasla na farmi s ocem koji je radio za mesnu industriju, ali Sofia Vergara ne jede crveno meso. Naime nakon što se preselila u SAD prestala ga je jesti jer joj je okus izuzetno drugačiji u odnosu na ono što je navikla jesti u Kolumbiji.

  • +3
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia