ČESTITAO JOJ ROĐENDAN

Ovakva fotografija se ne viđa često: Luka Modrić pokazao sestru Jasminu

tportal

Izvor: EPA / Autor: YOAN VALAT

Osim kao vrhunski nogometaš, poznat je i kao obiteljski čovjek. Koliko su mu njegovi najmiliji važni ne krije, ističući njihovu važnost u njegovom životu i karijeri. Nedavno je na društvenim mrežama pokazao fotografiju sa sinom Ivanom, kćerima Emom i Sofijom i suprugom Vanjom, a sada je milijunima svojih sljedbenika pokazao sestru

'Sretan rođendan, seko', napisao je Luka Modrić uz zajedničku fotografiju s proslave 31. rođendana njegove sestre Jasmine koja primijetit će mnogi jako nalikuje bratu. Jasmina je diplomirana ekonomistica koja radi kao viša stručna suradnica za zaštitu okoliša u Upravnom odjelu za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša Zadra, a osim nje Luka ima i sestru Dioru. Lukine seke se gotovo nikad ne mogu vidjeti u njegovim objavama.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Podsjetimo, jedan od najvećih hrvatskih sportaša svih vremena djetinjstvo je proveo u mjestu Modrići kraj Zatona Obrovačkog. Bezbrižno odrastanje prekinuo je rat, a teška vremena su izgradila njegov neuništiv karakter. Odgojen skromno i radišno, s dozom inata i vjere u sebe postao je inspiracija za sve generacije. O njegovom životu napisana je i knjiga 'Moja igra'.

View this post on Instagram

Familia ❤️❤️❤️❤️🙏🏻

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

Luka je ljeto proveo u Zadru. Fotografi su ga snimili kako uživa u druženju s obitelji i morskim radostima. Pokazao je kako skače sa svojom sedmogodišnjom kćerkicom Emom u more, a među ostalim je i sprobao kako je to veslati na sup-u.

  • +5
  • +2

Luka Modrić u Zadru

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Dimic/PIXSELL