ODMOR U DOMOVINI

Nostalgija za danima na Jadranu: Luka Modrić pokazao na kakvoj je jahti plovio s obitelji

24.08.2020 u 14:23

Bionic
Reading

Kapetan naše nogometne reprezentacije nedavno se vratio u Madrid radi obveza s matičnim klubom Real Madid u kojem trenutno igra. Prije toga s obitelji je tradicionalno odmarao u rodnom Zadru, a guštao je ploveći okolicom

Iako više nije u Hrvatskoj, Luka Modrić nostalgično se prisjeća svog nedavnog ljetnog godišnjeg odmora koji je proveo u rodnom kraju.

Istaknuti nogometaš Luka Modrić s obitelji je nekoliko tjedana proveo u Zadru te obilazio okolne otoke i skrivene uvale. Njegova dječica Ivano, Ema i Sofija naprosto su uživali u morskim radostima, a odmor je godio i supruzi Vanji Modrić.

Kako je točno obitelj uživala, 34-godišnji Zadranin je sada pokazao jednom fotografijom koja je u kratkom vremenu oduševila javnost.

'Obitelj', kratko je i slikovito opisao svoju novu objavu na Instagramu naš najbolji nogometaš, a na fotografiji pozira držajući u naručju svoja tri anđela, dok im se po strani za uspomenu pridružila i Vanja.

Cijela skladna obitelj imala je široki osmijeh, a fotka je nastala dok su plovili na brodu našim divnim Jadranom. Vesela dječica, te opušteni roditelji jasno su dali do znanja koliko su uživali u domovini.