IZNENAĐENJE ZA SVE

Ovako nešto nismo navikli vidjeti na njoj: Naša manekenka skinula se na Mikonosu u kostim koji je gotovo sve otkrio

24.07.2022 u 16:57

Bionic
Reading

Kada su moda i stil u pitanju Lidija Lešić, manekenka i dizajnerica nakita jedna je od vodećih u domaćim redovima. Pobornica je chic odijevanja te svojim kombinacijama nerijetko podsjeti na lijepe Francuskinje. Upravo zato mnoge je šokirala bombastičnom objavom u kojoj je pokazala gotovo sve što se pokazati može

Modna blogerica, manekenka i dizajnerica nakita Lidija Lešić nedavno je odmarala na popularnom grčkom otoku zabave- Mikonosu. Lijepa plavuša tamo se dobro provela, nauživala i naguštala, a još uvijek svim svojim pratiteljima pokazuje kako je izgledao njezin tamošnji odmor.

U moru njezinih objava s otoka, našla se jedna koja je mnogima zapela za oko, a na njoj je domaća trendseterica skoro pokazala sve što je imala u oskudnom monokiniju.

Kostim koji je jedva prekrio njezine bujne atribute ponosno je pokazala poziravši na terasi kuće u kojoj je odsjela. Grudi su ovoga puta bile u prvom planu.

U komentarima se dalo iščitati da su mnogi zbilja iznenađeni odabirom fotografija ali i kostima koji je Lidija na sebe navukla.

'E srušio mi se net', 'U jbt', 'Srušit ću se', 'Jezuš i marija', 'Koja si ti faca - uvjerena sam da to ne bi mogla navući ni preko jedne noge, a prva pomisao bi mi bila da su trake za vježbanje', 'Kazimir Lešić kakvu ti ženu imaš', samo su neki od komentara ispod objave koja je zapalila mreže.