SJAJNO IZGLEDA

Za nju kao da je vrijeme stalo: Viktorija Rađa skinula se u bikini i podsjetila na svoje slavne manekenske dane

20.07.2022 u 13:05

Bionic
Reading

Kad god se bivša misica Viktorija Rađa pojavi u nekom oskudnom izdanju na društvenim mrežama, nastane prava pomutnja. Supruga Dine Rađe sada je ponosno pokazala kako izgleda u bikiniju, a komentara na račun njezina izgleda nije nedostajalo

Visoke temperature koje su posljednjih dana zavladale Hrvatskom mnoge su natjerale da osvježenje potraže u moru, a toga se drži i Splićanka Viktorija Rađa te se javnosti pokazala na društvenim mrežama. Lijepa bivša misica pozirala je na gliseru u bikiniju koji je otkrio sve njezine atribute.

Dok je prije samog skoka u more pozirala na rubu čamca, pridružio joj se njezin ljubimac, pas doberman. Istrenirane noge, ravan trbuh, lijepo definirane ruke ono su čime se Viktorija već godinama može pohvaliti, a svoj izgled duguje predanim treninzima. Već godinama redovita je u tjelovježbi i to ne samo prije ljeta.

Osim toga, prije nekoliko je godina otkrila svoju ljubav prema plesu, a kada je bila pozvana da sudjeluje u emisiji 'Ples sa zvijezdama'. Malo je poznato to da je zanosna Viki u ranoj mladosti vodila tešku borbu s kilogramima.

'Imala sam u pubertetu onako dosta viška kilograma i htjela sam se početi baviti pjevanjem, pa sam puno smršavila i onda su me zapazili i postala sam manekenka. Prijavila sam se na izbor za Miss Hrvatske i napokon počela pjevati', ispričala je jednom prilikom Viktorija.