PARTY ZA PAMĆENJE

Ovako je sin Maje Šuput proslavio drugi rođendan na svom kućnom partyju

25.03.2023 u 23:57

Bionic
Reading

Pjevačica i poduzetnica Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov malenom su Bloomu priredili raskošan tulum za pamćenje povodom njegovom drugog rođendana

Za Blooma su party brižni roditelji organizirali u njihovom stanu koji je bio okićen balonima i ukrasima na kojima se nalazio omiljeni dječji lik iz crtića - Peppa Pig.

Jedinac Maje i Nenada uživao je u svom rođendanskom partyju u društvu obitelji i prijatelja budući da je svoj drugi rođendan proslavio prošloga tjedna tijekom obiteljskog odmora u Dubaiju kad su mu mama i tata naručili dostavu torti u hotelsku sobu.

Sad je pak došao red na kućnu proslavu koja je slatkom mališanu izmamila osmijeh na lice.

'Bloom i dalje slavi. Rođendanski party bio je san snova, puna kuća prijatelja i obitelji', napisala je Maja pored objave na Instagramu, a brojni su se obožavatelji pridružili čestitkama.

Simpatični dječačić uživao je pozirajući s roditeljima, kao i s bakom Danicom.

  • +3
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Inače, Bloom je i u Dubaiju proslavio rođendan gdje ga je dočekalo nekoliko muffin-torti, a na jednoj je bila velika svijeća u obliku broja 2, u koju je potom slavljenik puhnuo.

'Jutarnja dostava torte. Sretan rođendan mojoj najvećoj ljubavi na svijetu, mom najvećem postignuću i razlogu za neopisivu sreću. Moj život posljednje dvije godine okrenuo si naopačke, naučio me što je ljubav i što su prave vrijednosti. Volim te neopisivo, ljubavi moja mala. Dan je spreman za slavlje pa krenimo...', napisala je tad Maja.