mali princ

Ovaj vikend slavi se u obitelji Tatarinov: Maja Šuput oduševila je fanove fotografijama Bloomove proslave

17.10.2021 u 18:33

Bionic
Reading

Ova vikend vrlo je veselo u obitelji pjevačice Maje Šuput. Naime, maleni Bloom slavi sedam mjeseci, a ponosna mama Maja organizirala mu je pravu malu proslavu te se na društvenim mrežama pohvalila nizom fotografija

Svo troje dotjerani, zgodni i modno usklađeni nasmiješeno gase svjećicu na malenoj, vrlo dekorativnoj torti – upravo je niz takvih fotografija pjevačica Maja Šuput objavila na svom Instagram profilu te oduševila vojsku svojih obožavatelja.

Naime, maleni Bloom ovog vikenda puni sedam mjeseci, a baš kao i sve do sada, ponosni roditelji , Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov obilježili su taj događaj u velikom stilu.

Na objavljenim fotografijama Maja blista u crvenim prsluku i chic crvenoj kapi, dok su njezini dečki vrlo zgodni u raskopčanim košuljama. Povodom Bloomovog sedmog mjeseca našla se tu i torta ukrašena voćem, macaronsi, svjećice te natpis 'Bloom'.

'Danas nasa najveca ljubav slavi 7 mjeseci . Sretanih 07 Bloom. Vrijeme je za slavljeeee,' napisala je Maja iz objavu niza fotografija koje su u vrlo kratkom roku prikupile više 10 tisuća lajkova. Objavu su mnogi i komentirali te Maju i njezine dečke zasuli komplimentima. 'Da vam je muž zgodan, je! Ali ovog frajera što ste rodili ne može nitko nadmašiti', 'Muž vam je zgodan, ali ovog frajera što ste rodili ne može nitko nadmašiti', 'Presladak je', 'Maleni princ', samo su neki od komentara.

Inače, malenog Blooma Maja i Nenad su ovih sedam mjeseci vodili na brojna putovanja, a prošlog tjedna su se javili iz Italije, a ovu obljetnicu su proslavili u prekrasnoj Opatiji.

  • +6
Maja Šuput Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram