odmor izvan hrvatske

Maja Šuput se javila novim fotkama iz Italije: 'Danas mi je stajling sve. Idem se praviti važna okolo'

13.10.2021 u 12:32

Bionic
Reading

Kraljica svadbi i članica žirija showa 'Supertalent' Maja Šuput uživa u čarima jaseni sa suprugom Nenadom Tatarinom i sinom Bloomom kojeg je rodila u ožujku ove godine. Mališan se od svog rođenja već naputovao po Hrvatskoj i stranim destinacijama i vjerojatno će gajiti veliku ljubav prema putovanjima poput roditelja

Maja Šuput se obožavateljima danas javila s nekoliko novih fotografija na kojima vješto pozira u dugoj žutoj suknji s volanima i tamnoplavom sakou te francuskim šeširićem na glavi, ne skrivajući osmijeh s lica i pokazujući kako gušta u obiteljskim trenucima.

'Danas mi je stajling sve. Idem se praviti važna okolo', napisala je pored fotki na kojima pozira u Castellu di Reschio. Vesela obitelj trenutno je na odmoru u Italiji, a njihova rezidencija je Castello di Reschio (nalazi se na između Umbrije i Toskane). Hotel, dvorac (kojeg mnogi nazivaju jednim od najljepših na svijetu), imanje - sve je pokazala da pratitelji i ovog puta ne budu zakinuti informacijom kako izgleda njezin odmor.

Šuput je već pokazala i večeru sa suprugom, kako pozira s čašom vina u crnom badiću kraj bazena, sprema se na jahanje, a objavila je naravno i više fotografija Blooma na Instagram storyju.

  • +6
Maja Šuput Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram