NE SKIDA OSMIJEH S LICA

Ovaj je trenutak Maja Šuput jedva dočekala: 'Nakon tri mjeseca napokon zajedno'

  • Autor: I. B. T.
  • Zadnja izmjena 21.06.2020 12:18
  • Objavljeno 21.06.2020 u 12:18
tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Nakon što su zbog pandemije koronavirusa mnogi u svijetu ostali bez posla, uključujući i glazbenike koji su morali pauzirati sve koncerte, Maja Šuput jedva je dočela smirivanje situacije i ukidanje mjera Stožera. Pjevačica se nakon tri mjeseca izolacije konačno vratila nastupima, a sreću je podijelila i sa svojim fanovima

Tijekom protekla tri mjeseca Maja Šuput je dane kratila odrađivanjem poslova koje vodi uz pjevanje, ali i druženju sa svojim suprugom, Nenadom Tatarinovom. U stanu u Zagrebu zajedno su kuhali, radili, opuštali se, častili i smijali, no koliko god u tome uživala, pjevačica je jedva dočekala vratiti se svojem uobičajenom životnom tempu.

Vrckava pjevačica veliki je radnik i nerijetko nastupa dan za danom, pa joj je ovo mirovanje došlo preko glave. Maja se nakon tri mjeseca konačno sastala sa svojim bendom s kojim je u subotu odradila i prvi nastup.

Sada kada su ukinute mjere okupljanja, koja se odnose i na vjenčanja, Maja je sa svojim dečkima iz benda nastupila na jednoj svadbi i goste dignula na noge svojim hitovima.

'Konačno prva svirka nakon 3 mjeseca. Prvi susret s bendom, napokon zajedno. Najsretnija na svijetu jer idem raditi svoj posao. Živjela vjenčanja', napisala je Maja uz fotografiju na kojoj pozira sa svojim dugogodišnjim bendom, za bogatim svadbenim stolom u restoranu Sablić.

Maja Šuput

Maja Šuput

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Maja i njezini dečki iz benda nazdravili su vraćanju života u normalu i ponovnom okupljanju kojemu se se svi radovali, a djelić atmosfere s vjenčanja pjevačica je podijelila i na Instagram Storyju.