ZA PLESNU JESEN

'Ova noć': Sad znamo kako je Franka Batelić provela ovo ljeto

23.08.2021 u 20:13

Bionic
Reading

Ljeto hrvatske pop zvijezde Franke Batelić bilo je nezaboravno, ali lijepa Rapčanka nije mirovala

Frankino ljeto bilo je radno, pa je za kraj ljeta odlučila predstaviti novu pjesmu 'Ova noć', nastalu sasvim slučajno tijekom rada na novom studijskom albumu ovog ljeta, u radionici jednih od najjačih glazbenih producenata u regiji, Bassivity Digital.

'Za sebe volim reći kako sam osoba koja voli planirati i sve znati unaprijed. Tako da mi se nikada nije dogodilo da sa zadovoljstvom kažem - ovaj eksperiment je super, idemo s pjesmom van! U pauzi snimanja u studiju počeli smo maštati o tome kako bi bilo super živjeti cijelu godinu na otoku s palmama, lagano se voziti po moru i uzivati na plaži uz zalazak sunca, kada tone u more. Tu sliku smo odlučili pretočiti u ovu pjesmu, nastalu iz čiste umjetničke želje da napravimo nešto što bi ispunilo dušu nas kreativaca koji smo se u tom trenutku našli u studiju', rekla je Franka.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Pjesmom nastalom bez velikih planova, Franka je poželjela publici pokloniti trenutak koji ju je ispunio, u nadi da će osvojiti i slušatelje. A reakcije publike to već pokazuju.

  • +3
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Dimic/PIXSELL

U kreativnom procesu osmišljen je i naziv 'pop up pjesma' koja se poklanja publici bez planova, ali s puno ljubavi. Pjesma za kralj ljeta i plesnu jesen, snimana je u studiju Bassivity Digital u Beogradu, u produkciji poznatog repera, tekstopisca i glazbenog producenta Cobyja.

'Jako mi je drago da se s Cobyjem dogodila sjajna kreativna energija, pjesma je dobila sjajan svjetski, moderan zvuk, što me posebno veseli!', zaključila je Franka. 

Videospot za pjesmu 'Ova noć' Franka je objavila na svom službenom YouTube kanalu, a pokazuje i neke Frankine privatne snimke sa ljetovanja, kao i snimke prijatelja, poznanika i drugih ljudi, prikupljenih tijekom produkcije spota, u režiji Luke Sepčića.