PODUZETNA KEELY

Otkriveno nevjerojatno bogatstvo supruge Piercea Brosnana

26.04.2023 u 21:18

Bionic
Reading

Više od 20 godina Keely Shaye Smith u sretnom je braku s holivudskim zavodnikom Pierceom Brosnanom, i s njim je dobila dvojicu sinova, no sve to vrijeme nije sjedila prekriženih ruku, već je radila i svojim rukama sama zaradila pozamašan iznos

Keely Shaye Smith možda i je udana za holivudskog glumca s A liste i vjerojatno najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu, no za obiteljsko bogatstvo, zarađeno tijekom godina, nije zaslužan samo Pierce Brosnan. Dapače, otkriveno je da svemu itekako doprinijela i sama Keely, koja ima i više nego uspješnu karijeru.

Prema procjeni Celebritynetworth.com, njezina neto vrijednost iznosi nevjerojatnih 100 milijuna dolara, a kada tome pridodate iznos od 200 milijuna dolara, koji je zaradio zvijezda Jamesa Bonda, onda je to pozamašan iznos koji će ostaviti svojoj djeci.

A ono što sve zanima kako je ovaj par, koji je u braku više od dva desetljeća, osim zahvaljujući njegovim ulogama, zaradio toliki novac.

Iako iznimno samozatajna, Keely Shaye Smith ima iznimno uspješnu karijeru, a osim što je novinarka i autorica, ima iskustva i u glumi, manekenstvo, ali i kao televizijska prezenterica. Bila je dopisnik za ABC-jevu emisiju 'The Homes Show', a pokazala je i iznimno znanje u vrtlarstvu za 'Good Morning America'. 59-godišnjakinja je uz to i dopisnica za Today i Entertainment Tonight.

SVE JE NA MJESTU

Par koji obožavamo: Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith za ovu su se šetnju i modno uskladili

Pogledaj galeriju

Kao glumica pojavila se u sapunici 'General Hospital', kao i u filmu 'The Opponent' te televizijskom filmu 'Norman's Corner'. Uz to napisala je i režirala 2018. godine dokumentarac 'Poisoning Paradise'. Od 1995. do 1997. bila je vanjski suradnik za televizijsku seriju 'Neriješene misterije'.

Zahvaljujući impresivnom bogatstvu bračni par kupio je i mnoga zanimljiva imanja diljem svijeta. Tako je 1996. Brosnan sam kupio kuću u Malibuu za 600 tisuća dolara i prodao je 2012. za 2.6 milijuna. 2000. godine zajedno su kupili kuću na plaži u Malibuu, za javnosti nepoznat iznos, srušili je i izgradili impresivnu vilu s nevjerojatnim pogledom na ocean.

Zaljubljeni i nerazdvojni

Za njega postoji samo ona: Pierce Brosnan ne odvaja se od voljene supruge

Pogledaj galeriju

Tu kuću iznajmljuju tijekom ljetnih mjeseci za čak 250 tisuća dolara mjesečno. Nažalost, 2015. požar je uništio dio vile, uključujući i garažu u kojoj su bila Brosnanova iznimno vrijedna vozila, uključujući i Aston Martin V12 Vanquish iz 2002., koji je napravljen za Bonda 'Umri drugi dan'. Kuća je nastradala još jednom i to ponovno od požara, 2019. godine. Danas se ta kuća procjenjuje na iznos između 20 i 25 milijuna dolara.

2019. kupili su za 2.4 milijuna dolara kuću u Santa Monici, a posjeduju i kompleks s više kuća na havajskom otoku Kauai, nedaleko od plaže Anini, gdje su im susjedi Bette Midler, Mark Zuckerberg i Ben Stiller, i gdje oni sami provode većinu godine.