NEOBIČNO IME

Otkriveno kako će se zvati prvi sin Blanke Vlašić, ali i da sretni tata nije mogao suspregnuti suze

08.11.2022 u 14:04

Bionic
Reading

Prvo dijete Blanke Vlašić, kojeg je dobila sa suprugom, belgijskim novinarom Rubenom Van Guchtom, proslavljena atletičarka na svijet je donijela jutros u 8:50, na svoj 39. rođendan

Kako doznaje Slobodna Dalmacija od neslužbenih izvora iz bolnice, Blanka Vlašić sina je rodila jutros u 8:50 carskim rezom i sve je prošlo u najboljem redu.

Prvi sin proslavljene atletičarke i belgijskog novinara Rubena Van Guchta, rođen je sa 53 centimetra i težak 4350 grama, a ponosni roditelji odabrali su mu i neobično ime - Mondo.

Novopečeni otac, belgijski novinar Van Gucht, vijest da je sve prošlo dobro s porodom čekao je ispred operacijske dvorane u kojoj je carski rez napravljen, a nakon što je doznao da je s Blankom, ali i sinčićem sve u redu, nije mogao sakriti suze radosnice.

  • +3
Blanka Vlašić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Blanka Vlašić nakon carskog reza nalazi se na intenzivnoj njezi. Inače, za proslavljenu atletičarku današnji datum ima posebno značenje, budući da je ujedno i njezin rođendan. Na dan kada je rodila svoje prvo dijete, napunila je 39 godina.