STIGAO NASLJEDNIK

Dvostruko slavlje: Na svoj 39. rođendan Blanka Vlašić rodila sina

08.11.2022 u 11:19

Bionic
Reading

Naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić sina je rodila carskim rezom, a nakon poroda i ona i beba su dobro. Ponosan je i otac, belgijski novinar Ruben Van Gucht, koji je na svom Instagramu otkrio da se nalazi 'u svom drugom domu' u Splitu

Kako donosi Dalmatinski portal, Blanka Vlašić u splitskom je KBC-u rodila dječaka. Porod, obavljen carskim rezom, prošao je u najboljem redu, a mama i beba su dobro.

Blanka Vlašić svoje je prvo dijete, sina, rodila na svoj rođendan, stoga će danas biti dvostruko slavlje u obitelji Vlašić. U Split je stigao i Blankin suprug Ruben Van Gucht, koji je to otkrio na svom Instagram profilu, gdje je objavio fotografiju Splita i napisao 'moj drugi dom'.

Podsjetimo, Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht iznenadili su javnost kada su na Instagramu otkrili da su se vjenčali te da čekaju i zajedničko dijete, budući da su tek njihovih najbliži prijatelji i obitelj znali da su uopće atletičarka i belgijski novinar u vezi.

  • +3
Blanka Vlašić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Ime malenog nasljednika još nije otkriveno, no Blanka je rekla da su ga odabrali i da će biti internacionalno, kako bi se lako moglo izgovarati i u Hrvatskoj i u Belgiji.