SASVIM OBIČNA SRIJEDA

Otkriveno gdje je bio Johnny Depp u trenutku čitanja presude

02.06.2022 u 09:54

Bionic
Reading

Dok je u Fairfaxu, Virginiji, sudac čitao presudu u vjerojatno najvećem i najpoznatijem celebrity procesu stoljeća, tužitelj Johnny Depp sjedio je na malenoj terasi puba u Newcastleu i ispijao pivo s prijateljima

U Newcastleu, na malenoj terasi The Bridge Taverna puba, rijetki su na prvu primijetili poznatu facu kako ispija pivo u društvu prijatelja. Pa tko bi i u najluđim snovima pomislio da pored njih sjedi Johnny Depp i to u trenucima kada se u Americi pročitala sudska presuda u parnici stoljeća koju je holivudski glumac podigao protiv bivše supruge Amber Heard.

Svoju pobjedu proslavio je ispijajući pivo sa glazbenicima Jeffom Beckom i Samom Fenderom, skriven iza sunčanih naočala i šilterice. A dobro raspoloženje nije mogao sakriti, pa se čak na upite obožavatelja s njima fotografirao.

No, uzbrzo je došlo do prevelike gužve, zbog koje Depp više nije mogao u miru ispijati pivo, pa je u pratnji tjelohranitelja napustio pub, veselo se smijući i rukujući sa svakim tko je to poželio.

Podsjetimo, Johnny Depp je tužio Heard za 50 milijuna dolara nakon što je ona 2018. za Washington Post napisala tekst u kojem je navela da je bila zlostavljana. Heard je tvrdila da je žrtva obiteljskog zlostavljanja iako nigdje nije spomenula njegovo ime, a glumica je uzvratila protutužbom u iznosu od 100 milijuna dolara jer smatra da ju Depp želi zastrašiti i ušutkati, što je u Americi također protuzakonito.

Amber Heard i Johnny Depp Izvor: Profimedia / Autor: BRENDAN SMIALOWSKI / AFP / Profimedia

Porota je jednoglasno odlučila u korist Deppa, ali i dodijelila Deppu 15 milijuna dolara - 10 milijuna dolara odštete i 5 milijuna dolara kaznene odštete, pa će Amber Heard glumcu morati isplatiti pozamašnu svotu.