NEOČEKIVANI GOSTI

Ovom se nitko nije nadao: Iznenadno pojavljivanje Meghan Markle i princa Harryja ostavilo ih je bez riječi

09.02.2021 u 18:59

Bionic
Reading

Grupa ljubitelja poezije 'Get Lit' ugostila je Meghan Markle i princa Harryja na internetskom sastanku u kojem je par otkrio koliko im je pjesništvo važno

Meghan Markle i princ Harry nedavno su se ugodno iznenadili grupu 'Get Lit' kad su se priključili njihovom digitalnom sastanku. Vojvotkinja od Sussexa i njen muž bili su počasni gosti povodom Mjeseca crnačke povijesti.

Većini mladih ljudi koji se okupljaju kako bi recitirali svoju poeziju nije bila svjesna da će to činiti u društvu slavnog para. Jednom kad su se Meghan Markle i princ Harry priključili jedan mladić je raširenih očiju rukama prekrio usta u šoku.

Kraljevski par digitalnom sastanku pjesnika priključio se iz svog doma u Santa Barbari. Meghan Markle spomenula je Joni Mitchell pa joj je jedan od mladih pjesnika preporučio jednu pjesmu. Osnivačica grupe 'Get Lit' Diane Luby Lane kaže kako je Meghan Markle rekla da će staviti preporučenu pjesmu na svoju glazbenu listu koju sluša dok večera.

Kraljevski par pažljivo je slušao tri recitacije, a nakon toga se u razgovoru dotakao i nekih dubljih tema poput rasizma i važnosti komunikacije. Iako nije poznato koji su joj najdraži stihovi, Meghan Markle poznata je po tome da voli Matta Haiga i Mayu Angelou.

  • +12
Modna izdanja Meghan Markle u 2020. godini Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Okupljanje mladih pjesnika predvodio je profesor Mason Granger koji se zahvalio Meghan Markle i princu Harryju za potporu njegovim učenicima u pronalaženju svog glasa.

Meghan Markle i princ Harry družili su se s mladim pjesnicima oko 45 minuta.

  • +5
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia