vidno razočaran

Kralj Charles bio je tužan zbog Harryjevog odlaska, unuku Archieju nazdravio je uz dirljive riječi

07.05.2023 u 20:45

Bionic
Reading

Kralj Charles jasno je pokazao koliko ga je rani odlazak princa Harryja rastužio. Istinski razočaran kralj je na večeri nakon krunidbe nazdravio unuku Archieju, uz riječi 'gdje god bio', unatoč tome što je Harry tad već napustio Veliku Britaniju

Kralj je jučer u Buckinghamskoj palači podigao čašu kako bi nazdravio četvrtom rođendanu Archieja, Harryjevom sinu, dirljivo odajući počast unuku kojeg je jedva vidio. Unatoč nategnutom odnosu s Harryjem, koji je svega nekoliko sati nakon kraljevkse krunidbne bio u avionu putujući natrag u SAD, u govoru na večeri nakon krunidbe, organiziranoj za uski krug, emotivni Charles spominjao je svoje odsutne unuke, kao i one koji su bili prisutni na njegov veliki dan.

Dirljiv trenutak dogodio se na privatnom obiteljskom okupljanju u palači nakon krunidbe u Westminsterskoj opatiji i pojavljivanja na balkonu s kraljicom Camillom.

Izvori tvrde kako je Harryju pristojno upućen poziv da se pridruži obiteljskoj okupljanju, ali on se odlučio vratiti u Kaliforniju kako bi proslavio Archiejev veliki dan. Njegova supruga Meghan Markle ostala je kod kuće s njihovim sinom i kćeri Lilibet, a navodno je organizirala malu zabavu za obitelj i prijatelje. Izvor blizak kraljevskoj obitelji rekao je da, dok je većina članova kraljevske obitelji 'odahnula' što im se Harry ipak nije pridružio, 74-godišnji kralj činio se 'istinski razočaranim što njegovm mlađui sin ipak nije ostao'.

  • +15
Kralj Charles i kraljica Camilla s obitelji na balkonu palače Izvor: Profimedia / Autor: Owen Humphreys / PA Images / Profimedia

Tako se navodi da je, prije nego li su počeli jesti, princ William ustao i čestitao ocu na tako važnom danu. Charles je odgovorio, zahvalivši svima koji su marljivo radili kako bi dan bio tako poseban. Zatim je podigao čašu za svoje troje unučadi, princa Georgea, koji je također služio kao časni paž, princezu Charlotte i princa Louisa, koji su bili među zvijezdama showa i besprijekorno odradili svoje javne nastupe.

  • +24
Najslađi trenuci s krunidbe Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

No, potrudio se nazdraviti i 'onima kojih nije bilo' i svom drugom unuku poželio sretan rođendan 'ma gdje bio'.

Na obiteljskom okupljanju, kralja, kraljice i članova kraljevske obitelji, bila je prisutna Camillina bliska obitelj – njezina sestru Annabel, najbolja prijateljica, Lady Landsdowne, koje su obje imale ulogu njezinih pratilja tijekom tog važnog dana, a njezine pratilje tog dana, kao i njezina djeca, Tom Parker Bowles i Laura Lopes, te unuci, Lola, Freddy, Eliza, Louis i Gus.

Princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia