NOVE EPIZODE 'SULEJMANA'

Otkrivena tajna veza Ibrahima i Hatidže

16.09.2012 u 17:11

Bionic
Reading

Iako su mislili da će njihova ljubav zauvijek biti zabranjena, sultanov veliki vezir Ibrahim i sestra Hatidže ipak su odustali od tajnosti i skrivanja te objelodanili svoju vezu sultanu Sulejmanu i njegovoj majci

Čista, nevina i romantična ljubav drugog najdražeg para u seriji 'Sulejman Veličanstveni' doći će na kušnju. Netom nakon što ga je sultan proglasio velikim vezirom, Ibrahim je odlučio napustiti palaču, svjestan da više neće moći skrivati simpatije koje gaji prema sultanovoj sestri Hatidže. Prije negoli je otišao u rodni kraj u posjet obitelji, Ibrahim je napisao pismo Hatidži, gospodarici svog srca, u kojem je moli za oprost što nije imao snage osobno se oprostiti od nje prije odlaska u rodni kraj, te ističe da se osjeća bespomoćno jer je sultanova volja da je uda za učitelja Čelebi pašu, jača od istine.

Ibrahim je napisao pismo i najdražem prijatelju, sultanu, u kojem ističe da se odriče svih počasti koje su mu dane te da zauvijek odlazi jer mu je svaki trenutak koji provodi u palači neopisivo tužan, budući da osjeća silnu ljubav prema sultaniji Hatidže, a prisiljen je gledati je kako pati.

U novim nastavcima serije 'Sulejman Veličanstveni' netko će ubiti ropkinju Ajšu! Nitko neće vidjeti počinitelja, pa će sumnja odmah pasti na Hurem. Zbog toga će je sultanova majka odlučiti prognati u staru palaču, gdje će tjednima živjeti sama.

Hoće li se u međuvremenu pronaći ubojica, što će Sulejman učiniti kada čuje da je Hurem protjerana iz harema te hoće li se Ibrahim vratiti na dvor? Odgovore na ova pitanja doznajte u novim epizodama 'Sulejmana Veličanstvenog' koje će se emitirati od ponedjeljka, 17. rujna, u 20 sati na RTL televiziji!