FANOVI U TRANSU

Otkriven spol budućeg djeteta Cristiana Ronalda i zaručnice Georgine

26.09.2017 u 12:50

Bionic
Reading

Lijepa brineta Georgina Rodriguez, s kojom najbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo iščekuje dijete, nakon vijesti o zarukama koje su pale prije koji dan ponovno je uspjela šokirati novostima. Njezin učitelj plesa na društvenim je mrežama slučajno svima otkrio spol djeteta koje u obitelj treba doći krajem prosinca

Iako privatne detalje iz svog života najbolji nogometaš svijeta pokušava držati podalje od medija, otkada je u njegov život ušla 23-godišnja Georgina Rodriguez, s kojom očekuje i prinovu, stvari su se, čini se, promijenile.

Cristiano Ronaldo tako je posljednjih mjeseci postao i nešto aktivniji na društvenim mrežama. U lipnju je, samo nekoliko tjedana nakon što je nepoznata surogat majka iz San Diega rodila njegove blizance Evu i Matea, novorođenčad predstavio svijetu na Instagramu. 

Family mood ❤️❤️❤️❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Baš poput njega, njegova odnedavna zaručnica Georgina sveprisutna je u viralnom svijetu. 

  • +8
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tako je prije tri dana na svom Instagramu objavila nekoliko fotografija i videa u kojima unatoč visokom stupnju trudnoće uči plesati salsu u jednom plesnom centru u Madridu.

U komentarima ispod objava njezin instruktor i učitelj plesa slučajno je otkrio kako Georgina nosi djevojčicu.

'Bilo je zadovoljstvo davati ti plesne lekcije. Jako smo sretni kako si napredovala nakon prvog treninga. Ta malena djevojčica koju nosiš u sebi sigurno će biti izvrsna plesačica. Basi i Deisy', napisali su u spornom komentaru instruktor Basi i njegova partnerica Deisy. 

Svi koji pomno prate život nogometne legende znaju da informacije o svojoj djeci teško odaje javnosti, pa tako nisu poznati ni detalji oko njegova sedmogodišnjeg sinčića Cristiana Ronalda Juniora, kojeg je na svijet također donijela surogat majka.

  • +5
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zato se mnogi pitaju kako je 32-godišnjak reagirao kad je saznao da je spol njegova četvrtog djeteta, koje očekuje s lijepom brinetom, otkriven na tako naivan i nepromišljen način.