odmah je počelo

Je li već medeni mjesec princa Alberta i princeze Charlene ukazivao na kaos?

10.07.2023 u 15:03

Bionic
Reading

Princeza Charlene na dan vjenčanja dobila je nadimak 'Uplakana princeza', a njezine suze navodno su bile reakcija na emotivnu ceremoniju. Premda je nekoliko dana prije vjenčanja pokušala pobjeći, princeza Charlene već je na medenom mjesecu ostala sama

O princu Albertu i njegovoj supruzi Charlene često se piše sa sumnjom u njihovu bračnu sreću, a nepovjerenje u priču koju pričaju razvilo se još i prije braka. Postojale su priče koje su govorile da je Charlene nekoliko puta pokušala pobjeći iz Monaka, od zadnji put samo dva dana prije njihova vjenčanja.

Priča se da je Charlene, rođena u Zimbabveu, pokušala otići u Južnu Afriku nakon što je čula da princ Albert ima treće ljubavno dijete, no spriječili su ju ljudi iz palače.

Iako joj se suprug zavjetovao na vječnu ljubav, već je medeni mjesec pokazao da će ova bračna priča odudarati od onih na koje je javnost navikla čitajući bajke sa sretnim završetkom.

glamurozna vjenčanja

Spektakularne vjenčanice: Ovo su najljepša kraljevska vjenčanja moderne povijesti

Pogledaj galeriju

Već prvu noć medenog mjeseca supružnici su proveli odvojeno, i to čak u različitim hotelima udaljenima više od 15 kilometara. Odmor para započeo je susretom s Jacobom Zumom, predsjednikom Južnoafričke republike, a zbog kojeg se princ morao rano probuditi. Princ Albert odsjeo je tako u hotelu Hilton u Durbanu, dok je Charlene spavala u hotelu Oyster Box u Umhlangi.

'Konferencija je počela u 7 ujutro i Albert nije želio ustati nepotrebno rano i sjediti u prometu', objasnio je tada otac mladenke ne objasnivši zašto Charlene jednostavno nije otišla s njim u Hilton.

O odnosima između Charlene i Alberta još i danas puno se piše, a otkriven je i njihov 'tajni' pakt u kojem stoji da ona može otići svojom voljom nakon što mu osigura legitimnog nasljednika. Princeza je glasine nazvala kategoričkim lažima, a donijevši na svijet princa Jacquesa još uvijek nije napustila kraljevsku obitelj iz Monaka.

ALBERTOV NASLJEDNIK

Jednoga dana vladat će Monakom, no trenutno princ Jacques i nije oduševljen svojim obavezama

Pogledaj galeriju