DOSTA JOJ JE

Otkriven pravi razlog zašto je Lady Gaga raskinula zaruke s Christianom Carinom

01.04.2019 u 09:58

Bionic
Reading

Iako se nagađalo kako je glavni krivac za raskid njezinih zaruka Bradley Cooper, čini se da tu doista nije bilo ni najmanje istine. Pravi razlog iznenadio je mnoge

Otkako je otkazala zaruke s Christianom Carinom i ušutkala glasine da se nova ljubav s Bradleyjem Cooperom rodila na setu filma 'Zvijezda je rođena', Lady Gaga izbjegava pitanja o privatnom životu, pa čak i nakon što se počelo šuškati da je u vezi s glumcem Jeremyjem Rennerom.

  • +10
Lady Gaga i Christian Carino Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ipak, ono što ne može spriječiti izjave su bliskih prijatelja koji otkrivaju medijima pojedinosti iz njezina života. Tako se sada napokon otkrio i pravi razlog zbog kojeg je Lady Gaga raskinula zaruke, a on je iznenadio sve.

'Već pred kraj njihove veze Chris se nije pretjerano lijepo odnosio prema Gagi', rekao je jedan izvor, dok je drugi dodao kako je upravo pjevačica odlučila da više ne želi biti u tom odnosu.

'On je bio izuzetno ljubomoran, stalno je htio znati gdje je i što radi. Non-stop joj je slao poruke. Na kraju, niti njezini prijatelji nisu bili oduševljeni njime.'