šifra utapanje

Otkriven je jeziv poziv kojim je hitna pomoć pozvana u kuću Matthewa Perryja

30.10.2023 u 18:43

Bionic
Reading

Nakon što je svijet šokirala vijest o smrti Matthewa Perryja, u javnost je sada dospio jeziv 15-sekundni poziv hitnoj pomoći poslan u njegovu kuću koji se odnosio na 'utapanje'. Taj poziv upomoć uputio je asistent zvijezde Prijatelja

Dramatični poziv u trajanju od 15 sekundi koji hitnu pomoć šalje u dom Matthewa Perryja u Los Angelesu odnosi se na 'utapanje', otkriva audio vrpca. Kako piše Daily Mail, Perryjev pomoćnik hitno je nazvao 911 nakon što je zvijezda Prijatelja doživjela srčani zastoj u hidromasažnoj kadi u subotu.

Sada je snimka trenutka, kada su hitne službe dojurile na lice mjesta, a koja opisuje utapanje - poznato kao hitna medicinska situacija 9, objavljena u javnosti.

U jezivoj snimci depečera, u kojoj su određene riječi skrive, osoba koja prvi reagira govori: 'Agent 23. Spašavanje 23. EMS 9 na radiju. Odgovor na utapanje.'

Zvijezda Prijatelja (54) pronađena je mrtva u subotu u svom domu u ekskluzivnoj četvrti Pacific Palisades. Mrtvozornik okruga Los Angeles naveo je uzrok smrti Matthewa Perryja kao 'odgođen', čekajući konačne rezultate toksikoloških testova.

U nedjelju poslijepodne, mrtvozornik je prepustio njegovo tijelo obitelji, ali je rekao da tek treba utvrditi uzrok smrti. Inače, ured medicinskog istražitelja može objaviti početne rezultate u roku od nekoliko dana ili može proći šest do osam tjedana dok se ne vrate konačni rezultati toksikoloških testova.

  • +23
Matthew Perry Izvor: Profimedia / Autor: © John Wells Productions / WARNE / AFP / Profimedia

Na mjestu događaja nije pronađena droga, a vlasti isključuju mogućnost zločina. Izvori bliski glumcu otkrili su da su u kući pronađeni antidepresivi i lijekovi protiv tjeskobe, uključujući tablete za kroničnu opstruktivnu plućnu bolest (KOPB).

Prijatelji su rekli da je zvijezda izgledala 'umorno' u svojim posljednjim danima, a u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu, koju je podijelio ranije ovog tjedna, objavio je fotografije snimljene u bazenu.

Inače, Perry se dugo borio s drogom i alkoholom, bio je pušač i imao je brojne zdravstvene probleme. U svojim memoarima, objavljenim prošle godine, napisao da je potrošio 9 milijuna dolara pokušavajući se otrijezniti, otkrivši da je bio na šest tisuća sastanaka anonimnih alkoholičara, 15 puta išao na rehabilitaciju i 65 puta bio na detoksikaciji.