shrvana glazbenica

Adele zbog Matthewa Perryja prekinula koncert i odala mu počast

30.10.2023 u 14:28

Bionic
Reading

Mnoge zvijezde, obožavatelji i prijatelji reagirali su na vijest o iznenadnoj smrti omiljenog glumca otkako je objavljena u subotu. Slavna pjevačica imala je nastup u Las Vegasu, a kad su joj obznanili da je Matthew Perry preminuo, zaustavila je glazbu kako bi mu odala počast pred svima

Mnogi još uvijek ne mogu vjerovati da omiljenog Chandlera Binga više nema. Njegova smrt pogodila je i jednu od najvećih pjevačkih zvijezda, Adele.

'Pamtit ću taj lik do kraja života, rekla je pjevačica o zvijezdi serije 'Prijatelji'. Ranije je izjavila pričala o Perryjevoj borbi s ovisnošću o drogama i alkoholu, javlja Page Six. 'Bio je tako otvoren oko svoje borbe s ovisnošću i trijeznošću za što mislim da je nevjerojatno, nevjerojatno hrabro', naglasila je 35-godišnjakinja.

Adele je zahvalila pokojnom glumcu što je unio 'toliko radosti' u njezin život, unatoč tome što ga je poznavala tek preko legendarne serije. Također je navela kako je Perryjev lik bio najbitniji tijekom njezinog djetinjstva, a jedan od njezinih prijatelja 'oponašao ga je odlično'. 'Ako je netko od nas imao loš dan ili se osjećao potišteno, samo bi se pretvarao da je Chandler i oponašao ga', opisala je. Nazvala ga je 'jednim od najboljih likova iz komedija ikada'.

  • +2
Adele Izvor: Profimedia / Autor: Niklas HALLE'N / AFP / Profimedia