stari dani

Otišla je na vrhuncu slave no Tatjana Cameron Tajči vrlo se rado sjeća vremena kad je bila tinejdžerski idol bivše države

19.08.2022 u 15:57

Bionic
Reading

U samo dvije godine početkom devedesetih snimila je dva ultra uspješna albuma, snimila desetak videospotova i postala jedna od najvećih teen zvijezda ovih prostora. Danas osim što pjeva, piše knjige i etablirala se kao jedna od vodećih umjetnica i motivacijskih govornika

Unatoč tome što je više puta pričala kako je vrijeme najveće popularnosti donio gorak okus u ustima, nerijetko podjeli kakvu fotografiju iz početaka glazbene karijere.

Sa 19 godina Tatjana Matejaš bila je ultimativna zvijezda. Upravo se tog razdoblja prisjetila fotografijom preuzetom s Instagrama. Na njoj je možemo vidjeti u prepoznatljivom 'merlinka' looku s platinastom bojom kose i naglašenijom šminkom. Tajči je zbog profesionalne karijere morala totalno promijeniti frizuru i način odijevanja. Imala je dugu svijetlo smeđu kovčastu kosu. U kreiranju novog izgleda tada sudjelovala je i čuvena vizažistica, pokojna Višnja Trusić.

Dvije godine kasnije, u svojoj 21. godinu+i naprasno napustila svjetla pozornica i sjaj glamura te otputovala preko bare kako bi ondje krenula od nule.

'Razmišljam onda kad se susretnem s nekim od 'starih' fanova - ljudi koji su tada bili djeca pa mi pričaju kako sam tada ostavila snažan dojam na njih. U tim trenucima znam da sam napravila najbolje što sam mogla, jer bi se inače pogubila. Bila sam na rubu emotivnog kraha i nisam (osim roditelja i nekoliko bliskih prijatelja) imala podršku koja mi je trebala da ostanem normalna. Tada nitko nije govorio o tome kako izgleda depresija, ili mentalna i emotivna iscrpljenost i nije bilo life-coaches. Psihoterapija je bila tabu. Radila sam užasno intenzivno i davala se i više nego što sam bila u stanju davati, i nisam se znala čuvati', ispričala je ranije za tportal.

  • +3
Tatjana Cameron Tajči Izvor: Cropix / Autor: Dragan Matic / CROPIX