THOMAS MARKLE

Otac Meghan Markle tvrdi da od nje nije tražio nikakav novac, no tabloidi mu ne vjeruju

01.06.2018 u 10:56

Bionic
Reading

Otac vojvotkinje od Sussexa, Thomas Markle, i dalje je glavna tema mnogih medija. Nakon što je, zbog operacija srca, svega nekoliko dana prije vjenčanja otkazao dolazak u London i tako ostavio svoju kćer Meghan Markle 'na cjedilu' te je ona morala odlučiti tko će je umjesto oca voditi do oltara, sada se ponovno aktualizirala i njegova financijska situacija

Nakon što su neki svjetski tabloidi objavili kako je 73-godišnji Thomas Markle, otac vojvotkinje od Sussexa, Meghan Markle, netom prije njezina vjenčanja u čak dva navrata tražio izvjesni novčani iznos, on je sada sve te tvrdnje odbacio s gnušanjem.

Thomas Markle izjavio je za TMZ kako su ti navodi 'čista glupost', dodavši kako on, kao bivši direktor rasvjete u Hollywoodu, ima čisto pristojnu mirovinu te ne treba novac svoje kćeri za život. Uz sve to dodao je kako bi mu, da treba financijska pomoć, njegova kći sigurno prva pritekla u pomoć.

  • +17
Princ Harry i Meghan Markle u kočiji se provozali po gradu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Očito iznerviran medijskim napisima, Thomas Markle rekao je kako sa svojom kćeri nikada nije razgovarao o novcu, niti su ga ikada spominjali, a potom je rekao kako se i dalje fokusira na ozdravljenje nakon nedavne operacije srca.

Prisjetimo se, samo par dana prije negoli je u izravnom televizijskom prijenosu, pred milijunskim auditorijem, izrekla sudbonosno da svom odabraniku, britanskom princu Harryju, u javnost je dospjelo kako je njezin otac, u dogovoru s paparazzo agencijom, odradio 'nenamješteno' fotografiranje, za što je, kažu, dobio i pristojan honorar.

Zbog neviđene sramote, Thomas Markle otkazao je dolazak na kraljevsko vjenčanje i ostavio svoju miljenicu da se snađe i pronađe nekog drugog da ju odvede do oltara. Meghan je tada i službenom izjavom, putem Kensingtonske palače, objavila da njezin otac, zbog operativnog zahvata na srcu neće prisustvovati njezinu vjenčanju.

Na kraju je Meghan u crkvi za ruku vodio njezin budući svekar, princ Charles, a Thomas Markle TMZ-u je priznao kako je cijeli obred gledao na televiziji, otkrivši kako je bio iznimno sretan zbog svoje kćeri, te ujedno i frustriran i ogorčen jer zbog zdravstvenog stanja nije mogao biti uz svoju kćer na najvažniji dan u njezinu životu.

  • +13
Roditelji Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

'Obred je bio prekrasan i postao je dio povijesti. Uvijek ću žaliti što nisam mogao biti tamo i što nisam mogao svoju kćer držati za ruku. Moja djevojčica sada je vojvotkinja i ja ju jako volim. Kada gledate svoje dijete kada se udaje, kroz glavu vam prođu svi trenuci, sve uspomene - od dana kada se rodila, prvog trena kada ste ju držali...Sada se molim da Harry i Meghan otiđu na medeni mjesec i napokon se opuste i uživaju, a svi moji rođaci i rodbina napokon zašute i prestanu govoriti gluposti', zaključio je Thomas Markle.