PJEVAČICA NE UZIMA LIJEKOVE

Otac Britney Spears ne odustaje od skrbništva: 'Nedavno smo raspravljali o tome treba li je smjestiti u psihijatrijsku ustanovu'

07.08.2021 u 15:18

Bionic
Reading

Otac Britney Spears odbacio je u petak pokušaje da mu se oduzme skrbništvo nad kćeri i rekao da se nedavno raspravljalo treba li Britney smjestiti u psihijatrijsku ustanovu na procjenu mentalnog zdravlja

Jamie Spears je rekao da mu se Jody Montgomery, zadužena za osobna i medicinska pitanja pjevačice, obratila početkom srpnja i izrazila zabrinutost da Britney ne uzima lijekove kako je propisano, navodi se u sudskim dokumentima.

'Iznijela je potencijalne opcije, uključujući 5150 psihijatrijsko zadržavanje', naveo je Jamie Spears. Po kalifornijskom zakonu, uredba 5150 dopušta da se osoba zadrži na psihijatrijskoj procjeni ako se smatra opasnom za sebe ili druge.

Odvjetnica Jody Montgomery rekla je u petak da nju zabrinjava mentalno zdravlje pjevačice, ali da je njezin otac pogrešno prezentirao njihov razgovor.

Britney Spears (39) rekla je da je skrbništvo zlostavljanje i da 'želi svoj život nazad' na sudu u Los Angelesu u lipnju. Otac joj je skrbnik od 2008. kada je imala živčani slom.

  • +11
Britney Spears Izvor: EPA / Autor: STR

Skrbništvo je određeno nakon što je Spears zatražio od suda ovlasti da nadzire život svoje kćeri zbog, kako je naveo, zabrinutosti za njeno mentalno zdravlje.