24. travnja

Osvojite ulaznice za prvake talijanskog novog zvuka u petak u Petom Kupeu

23.05.2024 u 17:23

Bionic
Reading

Stižu pionir talijanske elektronike Alexander Robotnick te vodeći ljudi prestižne etikete Slow Motion – Sesto Senso i Giulia Gutterer

Italians Do It Better – još je davno jednom majicom rekla Madonna. Talijani su svijetu dali doprinos na mnogim područjima, a daju ga obilato i u elektroničkoj glazbi. Novo izdanje večeri Sequences 24. svibnja donosi upravo Italian Dance Wave, i to u suradnji s jednom od najboljih talijanskih etiketa – Slow Motion Records.

Ova autentična i inovativna kuća uzdiže talijansku plesnu glazbu na svim geografskim širinama, ostajući vjerna nasljeđu koje je ispunilo plesne podije u posljednjih 30 godina. Među umjetnicima koje promovira je i Alexander Robotnick, legendarni veteran koji se kao pravi pionir elektronikom počeo baviti u ranim 80-ima. Otada pa do danas, vječno mlad i dalje oduševljava svojim produkcijama s italo, new disco i electro zvukom, istodobno nastupajući i kao DJ. U Petom Kupeu predstavit će se u live izdanju.

Slow Motion - Fabrizio Mammarella | HÖR - January 18 / 2024 Izvor: Društvene mreže

Na Sequences stižu i šefovi Slow Motiona – Fabrizio Mammarella i Franz Scala okupljeni u Sesto Senso. Teško je i dočarati kakav doprinos svojim produkcijama, suradnjama i izdavaštvom daju ova dvojica Talijana s berlinskom adresom. Obojica sjajni DJ-i isporučuju širok dijapazon žanrova kao što su new wave, italo, acid i psychedelic disco.

Slow Motion - Franz Scala | HÖR - January 18 / 2024 Izvor: Društvene mreže

Berlinsku klupsku scenu sličnim je zvukom šarmirala i Giulia Gutterer. Tragajući po dubinama interneta i dućanima ploča, Giulia pronalazi dragulje kojima podiže ikonične plesne podije stilom koji je eklektičan spoj seksa, humora i psihodelije.

Slow Motion - Giulia Gutterer | HÖR - Sep 6 / 2022 Izvor: Društvene mreže

Ulaznice su dostupne online: www.entrio.hr/event/sequences-x-italian-dance-wave-a-robotnick-sesto-senso-g-gutterer-18791

Čitateljima tportala darujemo 2x2 ulaznice za Sequences x Italian Dance Wave /A. Robotnick, Sesto Senso, G. Gutterer, (24.05.2024., Peti kupe, Zagreb), a dobitnici su Goran Zrnčić i Anita Bronić.

sve osim nogometa

Učitavanje...