23. veljače

Osvojite ulaznice za koncert skupine Ischariotzcky u Tvornici kulture

19.02.2019 u 15:32

Bionic
Reading

Skupina Ischariotzcky objavila je novi spot za singl 'So Long' s prvijenca 'Recovery' kojeg će koncertno predstaviti u zagrebačkoj Tvornici kulture, u subotu 23. veljače

'U vrijeme agresivnog individualizma nestaju osjetila za društvene i spiritualne vrijednosti. Polako iščezava promišljanje o ičemu doli samom sebi. Slijepi prihvaćamo mrak kao finalnu opciju', poručuje Ischariotzcky.

Izvor: Društvene mreže

Pjesma je rađena u suradnji s Lovely Quinces. Spot je sniman u prostorijama Franjevačkog samostana u Makarskoj. Glavnu ulogu igra klavijaturistica benda, Petra Šošić, a statirali su, uz bend, i prijatelji iz Makarske i Brela. Još jednom iza kamera stoji BONK studio, predvođen njihovim frontmenom Goranom Stojkićem, dok se Luka Hrgović pobrinuo za efekte.

Fantastična grupa iz Brela miješa elektroniku i tradicionalni pristup glazbi, te koketira sa žanrovima. Ischariotzcky su se zagrebačkoj publici do sada predstavili zamijećenim nastupima na Zagreb Beer Festu prošloga proljeća te otvaranjem drugog dana Pozitivnog koncerta u prosincu, a zasluženo su ulovili poziciju jednog od najuzbudljivijih novih imena na domaćoj glazbenoj sceni.

Val koji je krenuo odlično prihvaćenim singlovima 'Perfect Sky' i 'Nothing At All' svoju je punu snagu doživio u studenom prošle godine kada je objavljen 'Recovery' s 11 autorskih pjesama, a hvaljeni prvijenac je odmah uvršten i u najbolje albume 2018. godine.

Izvor: Promo fotografije

Nakon benda Pešes Joško Klarić se 2015. počinje stvarati glazbu u svom kućnom studiju Konoba. Svirke uživo krenule su s Jurom Brekalom na bubnju, Jakovom Puharićem na gitari, Petrom Klarić u ulozi vokala uz Joška i Petrom Šošić na klavijaturama. Klasični bendovski pristup nadopunjen je synthevima, samplovima, efektiranim vokalima, vokalnim harmonijama, perkusijama te brass sekcijom, bendu su se priključili i Ivan Srzić na bassu, Adam Gvozdenović na trubi, Tea Bašković na trombonu i Borna Augustinović na perkusijama, a tu je Stipan Popović na gitari te Daniel Curić na trubi.

Gotovo tri godine trajao je proces stvaranja albuma, a stvorene pjesme zbroj su puteva k ozdravljenju. Pjesme govore o želji za nestankom, kaznom, opravdanjem, prelaze na bezbrižnost, maštanju o nekom boljem svijetu i novim ljubavima, te izlječeni možete dalje.

U punom sastavu bend će predstaviti svoj hvaljeni prvijenac 'Recovery' u zagrebačkoj Tvornici.

Ulaznice

Ulaznice u pretprodaji iznose 30 kn. Na dan koncerta trebat će izdvojiti 50 kuna.

Službena prodajna mjesta:

● Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

● Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb

● Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb

● Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb

www.entrio.hr

Organizator koncerta je Tvornica kulture.

Čitateljima tportala darujemo 2x2 ulaznice za koncert skupine Ischariotzcky u Tvornici kulture (23. veljače), a dobitnici su Iva Grgić i Matea Popović.