nagradnjače

Osvojite ulaznice za animirani film Neparožderi

16.10.2017 u 12:42

Bionic
Reading

Oni su mala simpatična bića koja nam kradu po jednu čarapu iz para, a otud im dolazi i ime. Oni su Neparožderi

Dugometražni animirani film Neparožderi (Lichožrouti), nastao je u češko-slovačko-hrvatskoj koprodukciji, a postao je najgledaniji češki animirani film u povijesti njihove kinematografije s prodanih preko 320.000 ulaznica.

Neparožderi je priča o malim bićima koja obitavaju po kućama i kradu ljudima čarape, tj. od svakog para odnesu samo jednu, ostavljajući ljude da u nevjerici traže svoju drugu čarapu. Ta mala bića su nevidljiva običnim ljudima, osim samotnjacima koji ih jedini mogu vidjeti. Glavni junak filma je mali neparožder Hihić (Ronald Žlabur) koji se nakon odlaska svog djeda mora pridružiti grupi neparoždera koju vodi njegov stric Padre (Goran Navojec) i koji se skrivaju na tavanu kuće u kojoj živi i luckasti profesor Oto Soknović (Žarko Potočnjak), koji svim silama želi dokazati svijetu da mali neparožderi postoje. Problem nastaje kada druga skupina neparoždera, zvani Kojoti, pokuša zavladati terenom koji kontrolira Padre i ukrasti njegovu zalihu čarapa. Naš junak Hihić nastoji pomoći i izboriti se za svoje mjesto u grupi, kao i pravo da ima vlastitu rodbinu.

Odgovori na pitanje i možda baš ti osvojiš 2 ulaznice za film Neparožderi koje možeš iskoristiti u bilo kojem CineStaru u Hrvatskoj ili istoimenu knjigu prema kojoj su nastali.

Najsretnije nagrađujemo super nagradama: 3 x 2 ulaznice i 1 x knjiga. Ulaznice za film Neparožderi osvojili su Ana Livun, Damir Mešić i Nika Jurić, a knjigu Neparožderi osvojila je Jasminka Bobinac.

Više o knjizi pročitajte ovdje