stigle su promjene

Osvježenje emisije 'Dobro jutro, Hrvatska': Vratila se nekadašnja voditeljica

10.12.2021 u 09:17

Bionic
Reading

Od 1. prosinca u jednoj od najpopularnijih emisija, najdugovječnijem projektu HTV-a, dio tima ponovo je postala simpatična i mlada, ali iskusna novinarka i reporterka Ivana Debeljak

Slavonka iz mjesta Feričanci nije još bila u studiju i vodila emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska', ali smo od nje dobili potvrdu da je opet dio projekta čija je šefica Ana Milić, supruga Gorana Milića. Posljednje dvije godine Ivana Debeljak provela je u odjelu Novi mediji.

Uz Davora Meštrovića, Mirka Fodora, Ognjena Golubića i najnovijeg člana Vicka Dragojevića, u ženskoj postavi voditelja trenutno su Zlata Muck Sušec, Maja Ciglenečki i Doris Pinčić. Po prisavskim hodnicima se priča kako je ekipa emisije oduševljena njezinim povratkom, a ni ona ne skriva sreću. U emisiji kao reporter radi i njezin dragi Leon Čuljak.

Podsjetimo, Ivana je u televizijskim vodama od 2008. godine. Dosad je radila u emisijama poput 'Potrošačkog koda', 'Vijesti iz kulture', 'Riječ i život', 'Mir i dobro', 'Evergreen' i 'Rizzi bizzi'. Neko vrijeme bila je i na CMC televiziji te na RTL-u. Završila je spikersku radionicu te radila kao autorica scenarija i spikerica u HAK-ovom edukativnom projektu 'Vidi i klikni'.

Ivana Debeljak Izvor: Pixsell / Autor: Danijel Berkovic/PIXSELL