posao i ljubav idu skupa

Nova ljubav na malim ekranima: Voditeljica emisije 'Dobro jutro Hrvatska' ljubi svog kolegu

02.01.2018 u 12:27

Bionic
Reading

Strast i entuzijazam prema istom poslu često mogu biti karika koja čvrsto drži partnere, a to dokazuju ljubavne priče brojnih televizijskih parova u Hrvatskoj. Kliknuli su na prvu i tijekom zajednički provedenih trenutaka na radnom mjestu shvatili da se sviđaju jedno drugome. Među njima je odnedavno i novi par - novinari HRT-a Ivana Debeljak i Leon Čuljak

Romanse na radnom mjestu mnogima se ne čine kao dobra ideja. No brojni domaći i televizijski parovi pokazali su suprotno: da su isti interes uz ljubav i poštovanje - dobitna kombinacija. Novi par gotovo svakodnevno gledatelji mogu vidjeti u jednoj od najgledanijih i najdugovječnijih HRT-ovih emisija 'Dobro jutro Hrvatska'Ivana Debeljak ondje je zaštitno lice te je gledamo kao reporterku, a za tu emisiju kao reporter radi i njezin dragi Leon Čuljak

'Znamo se otkada je Leon došao raditi kao reporter u 'Dobro jutro Hrvatska' prije dvije godine. Odmah smo se prijateljski 'skompali', a iz toga prijateljstva je došlo do veze, koja traje sada pola godine', ispričala je za tportal simpatična Slavonka. Za svog dečka kaže da je pametan, duhovit, zabavan i brižan. 

'Sve to i još puno toga u 203 centimetara visine bilo je i više nego dovoljno da me osvoji', otkrila je Ivana Debeljak. Ne krije zadovoljstvo radom u emisiji u kojoj je voditeljica i reporterka. 'Uživam u tome kao i do sada. A privatni planovi su mi da i dalje budem sretna i ispunjena. Ako ostane ovako kako je sada, plan je ostvaren', poručila je.    

32-godišnja Ivana Debeljak u televizijskim vodama je od 2008. godine. Njezina se svestranost pokazivala i u tome što je prije emisije 'Dobro jutro Hrvatska' spretno i sigurno radila i za druge emisije i redakcije unutar Hrvatske radiotelevizije, pa se tako njeni uradci mogu naći i u emisiji 'Potrošački kod' te u 'Vijestima iz kulture'.

  • +5
Ivana Debeljak Izvor: Pixsell / Autor: Danijel Berkovic/PIXSELL