ljubimica gledatelja

Dojenje, pa odlazak na HRT: Maja Ciglenečki opisala kako započinje dan

09.08.2021 u 22:19

Bionic
Reading

Voditeljica HRT-ove emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', nekoliko dana prije Božića rodila je svog drugog sina, kojemu su ona i suprug Bojan dali ime Leon. Nova obiteljska dinamika vlada njihovim domom, a svoje poslovne obaveze i trenutke za najmilije Maja Ciglenečki odlično balansira

'Manjak sna i ubrzani ritam života već su neko vrijeme moja svakodnevica, tako da povratak na posao nakon Leonova rođenja nije bio prekretnica. Uz supruga, bake i djedove, lakše je složiti dnevni raspored koji će dobro funkcionirati', rekla je Maja Ciglenečki za Večernji list.

Inače, Maja se osim na male ekrane, vratila i na radio i to početkom srpnja. 'Budući da su mi urednici Zlatko Turkalj i Jadranka Rilović ponovno ukazali povjerenje i dali mi maksimalnu slobodu pri uređivanju emisija, s velikim sam zadovoljstvom ponovno sjela za mikrofon. Što se rasporeda i usklađivanja obveza tiče, radio i televizija mi podjednako odgovaraju jer je vrijeme koje ondje provedem gotovo jednako; i radijske i televizijske smjene počinju vrlo rano pa i završavaju prijepodne. Oba su mi medija draga i pružaju mi priliku da se usavršavam', pojasnila je.

Navikla je, kaže, funkcionirati uz vrlo malo sna, pa eventualno ukrasti koji sat poslijepodne za odmor dok i djeca spavaju. Rano ustajanje nije joj problem. 'Vrijeme ustajanja varira od dana do dana, ovisno o tome kako se osjećam i koliko se brzo uspijem razbuditi. Slijede doručak, kava, frizura, šminka, a sada i dojenje prije odlaska iz kuće. Dolazak na HRT prije 6 sati te kratke konzultacije s dnevnim urednikom i suvoditeljem prije samog početka emisije. S gledateljima smo od 6.30', opisala je.

Maja Ciglenečki Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Katarina Banić