odali počast

Poznati o Mileni Dravić: 'Ostat ćeš upamćena kao najdivnija duša jednog vremena'

14.10.2018 u 15:52

Bionic
Reading

Vijest o smrti Milene Dravić, zvijezde ex-jugoslavenske i srpske glumačke scene koja se u tajnosti borila s teškom i opakom bolesti, šokirala je brojne poznate osobe u Hrvatskoj i regiji

Društvene mreže domaće i regionalne zvijezde iskoristile su za vlastito odavanje počasti neponovljivoj Mileni Dravić na čijim su filmovima i serijama odrasle brojne generacije.

  • +9
Milena Dravić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

'Jedan od meni najdražih parova na svijetu. Ideal. Energija. Stil. Nakon Gage, ode nam noćas i Milena. All this moments in time will be lost like tears in the rain. Do viđenja negdje tamo, dobri ljudi!', napisala je popularna voditeljica i pjevačica Ida Prester na Instagramu ispod stare fotografije glumačkog para.

Posebno emotivna bila je domaća glumica Nataša Janjić, koja je s Dravić dijelila set na filmu 'Sveti Georgije ubiva aždahu' 2009. godine.

'Dijeliti kadar s najvećom glumicom, istinskom divom i umjetnicom, onom kojoj se diviš od djetinjstva, moji su najveći profesionalni trenuci. I uvijek poslije kad se sretnemo neka svečanost i milina. Milena. Baš kako ime kaže. Hvala na svemu. Pretužna sam...', napisala je Splićanka.

Poput kolegice, crnogorski glumac Andrija Milošević također se oprostio s Milenom napisavši: 'Kraljice naša, sretan ti put. Ostat ćeš upamćena kao najdivnija duša jednog vremena. Pozdrav'.

Kraljica sevdaha Amira Medunjanin citirala je Milenine riječi o gubitku supruga, glumca Dragana Nikolića s kojim je provela u braku punih 47 godina, sve do njegove smrti 2016. godine.