U ULICI U KOJOJ ŽIVI

Osječkog glumca udario auto, ima teške ozljede opasne po život

22.12.2019 u 13:22

Bionic
Reading

Glumac osječkog HNK Aleksandar Bogdanović teško je ozlijeđen je nakon što je na njega, u subotu oko 22.30 sata u Osijeku na pješačkome prijelazu, naletio osobni automobil a za upravljačem je sjedio 22-godišnjak koji je pobjegao s mjesta nesreće

Nesreća se dogodila na pješačkom prijelazu u Ulici kneza Trpimira, prema Vijencu Ivana Meštrovića, na kojemu Aleksandar Bogdanović živi, donosi Večenji list.

'Nakon udara u pješaka na pješačkom prijelazu, 22-godišnji vozač je pobjegao s mjesta nesreće. Policija ga je kasnije pronašla i uhitila', rekli su iz PU osječko-baranjske. Glumac je hitno prevezen u KBC Osijek i stavljen je u induciranu komu. Ima teške ozljede glave, opasne po život.

Aleksandar Bogdanović rođen je u Osijeku, a Akademiju umjetnosti završio je u Novom Sadu. 'Htio sam biti najbolji tenisač na svijetu, ali Goran Ivanišević me pobijedio par puta pa sam odustao. Htio sam biti i frajer, a eto, postao sam glumac', izjavio je ranije za Večernji list. Vratio se u rodni grad prije šest godina, a od tada je ostvario brojne uspješne uloge u HNK.