odgovor u njegovom stilu

Osjeća se 'koronulo': Đorđe Balašević oduševio kćer, ali i najvjernije obožavatelje svojom pozitivom

18.12.2020 u 20:00

Bionic
Reading

Mlađa mezimica jednog od najslušanijih regionalnih kantautora, Jelena Beba Balašević na društvenim mrežama je opisala stanje svog oca, legendarnog glazbenika koji je inače poznat po svom vedrom i šaljivom duhu

Jelena Beba Balašević svojom je objavom htjela pokazati kako je čuveni kantautor i u ovim teškim pandemijskim vremenima nepopravljivo optimističan, kada je svoje stanje nazvao 'koronulim'.

'Zovem Đoleta da vidim šta radi i počnem razgovor sa: 'Kako si'. 'Koronulo prilično'. Da, kralj riječi me je opet nasmijao, ali i zabrinuo u isto vrijeme', napisala je Jelena Beba Balašević na Facebooku.

'Na sreću, nije pozitivan na koronu, samo je pozitivan na život. U ovom suludom vremenu gleda kako da nas nasmije. Koronuo je, dakle, već od zatvaranja, neizvjesnosti, loših vijesti svaki dan, brige', u nastavku je pojasnila Beba.

Đorđe Balašević više puta je izjavio da mu je jedan od najtežih perioda u životu bio onaj kada je, danas 35-godišnja kći Jelena, 1999. godine doživjela tešku prometnu nesreću zbog koje je mjesecima bila nepokretna. Kako bi usrećio kći koja se tada borila za život, tetovirao se i obrijao glavu. Uz Jelenu, Đorđe i supruga Olivera imaju još i 25-godišnjeg sina Aleksa i 38-godišnju kći Jovanu.

  • +4
Đorđe Balašević Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX