KELLY MCGILLIS

Osamdesetih je bila seks simbol, a danas je zvijezda 'Top Guna' potpuno neprepoznatljiva

05.06.2018 u 06:37

Bionic
Reading

Iako se posljednjih nekoliko godina naveliko spekuliralo o ponovnom okupljanju ekipe 'Top Guna' za potrebe snimanja istoimenog nastavka, na veliku radost obožavatelja iščekivanju je došao kraj. Na Instagramu je Tom Cruise objavio teaser sa seta, no na veliku žalost mnogih, među filmskom ekipom neće biti i ljepotica koja ga je očarala - Kelly McGillis

Što dobijete kada spojite brzinu, pilote i vojne avione i u sve to umiješate malo ljubavne priče? Filmski hit svih vremena - 'Top Gun'. Na radost mnogobrojnih obožavatelja, čak 32 godine kasnije većina filmske ekipe ponovno je na okupu, a sve iz jednog razloga - da snime nastavak.

A da je snimanje napokon započelo, objavio je glumac koji je postao i zaštitno lice filma - Tom Cruise - koji je na društvene mreže stavio teaser fotografije, a ubrzo su otkriveni i datumi kada bi film mogao ugledati svjetlo dana.

  • +22
Kelly McGillis Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ipak, na veliku žalost, neke zvijezde su odavno odlučile da takav vid slave nije za njih, stoga ih ovoga puta nećemo gledati. Naime, uz Toma Cruisea, zvijezda filma, glumica Kelly McGillis, nakon 'Top Guna' odustala je od blockbustera te od tada povremeno snima.

Jedna od posljednjih njezinih televizijskih uloga je u seriji 'Nacija zombija' iz 2014. godine, a posljednji put je punila stranice novina dvije godine kasnije, no ne zbog glumačkog uspjeha, već zbog napada koji je doživjela u vlastitom domu, nakon čega je dobila dozvolu da nosi pištolj.

Danas je gotovo neprepoznatljiva. Iako i dalje ima taj sjaj u očima i neodoljiv osmijeh, danas 60-godišnja Kelly McGillis s viškom kilograma i sijedom kosom ne sliči na djevojku u koju se Cruise u filmu zaljubio, ali i mnogi obožavatelji diljem svijeta.

Da je glumu stavila u drugi plan, vidljivo je i na njezinom Facebooku, gdje većinu vremena objavljuje novinske članke koji pišu protiv aktualnog američkog predsjednika Donalda Trumpa.

#Day1

Objavu dijeli Tom Cruise (@tomcruise)