PONOSNA NA SVOJE TIJELO

Osam mjeseci nakon poroda Franka Batelić blista u donjem rublju: 'Voli kožu u kojoj živiš'

17.08.2020 u 09:23

Bionic
Reading

Početkom godine na svijet je donijela prvo dijete, sinčića Viktora, iz braka sa suprugom Vedranom Ćorlukom. Mlada mama brzo je nakon poroda odlučila pokazati svoju sjajnu figuru, a sada ima znakovitu poruku za sve žene

Dok je ponosno na Instagramu pokazala svoju novu golišavu fotografiju na kojoj pozira u bijelom donjem rublju, tek mjestimice prekrivena bijelom plahtom, Franka Batelić poslala je znakovitu poruku.

'Voli kožu u kojoj živiš', napisala je ispod fotografije na kojoj nam se predstavila sa svojim širokim blistavim osmijehom. Iako je prošlo svega osam mjeseci od njezinog prvog poroda, kada je na svijet donijela sina Viktora, popularna pjevačica nema problema pokazati kako izgleda u oskudnim izdanjima.

Pokušala je to naznačiti i porukom da se ne treba sramiti svog izgleda, već uživati u svemu, pa tako i strijama, celulitu i nakupljenim kilogramima koji ostaju nakon trudnoće na ženinu tijelu.

Mnoge žene imaju komplekse nakon trudnoće te se nerado skidaju u ovako oskudna izdanja, a Franka ih je svojim primjerom pokušala ohrabriti.

Nedavno je zgodna Istrijanka priznala da joj je ovo ipak najljepše ljeto do sada te da uživa u svemu što joj je majčinstvo donijelo.

'Trenutno uživam sa sinom koji tek upoznaje svijet, more, kupanje, stijene, kamenčiće, račiće. Što se toga tiče, ovo mi je najljepše ljeto do sada!’

Mnogi Franki zavide na izgledu, a pogotovo nakon što nam je u spotu prije dva mjeseca pokazala da izgleda besprijekorno. Svoju je tajnu otkrila u intervjuu za Jutarnji list kazavši: ‘Treba imati jako živahnu bebu.'

Izgleda da joj obveze oko sinčića ne padaju teško i da ih s osmijehom odrađuje, iako je beba Viktor izuzetno živahan.